Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cei mai buni 5 DJ din lume vin, vara aceasta, la Cluj, la cel mai bun festival din Europa

Adevărul Adevărul,
Cei mai buni 5 DJ din lume vin, vara aceasta, la Cluj, la cel mai bun festival din Europa

Cei mai buni cinci DJ din lume vor concerta pe aceeasi scena din Romania, in aceasta vara, la Untold. Dimitri VegasLike Mike au anuntat organizatorii ca revin la Cluj si promit sa faca un show de exceptie la cel mai bun festival din Europa, cum a fost declarat Untold. La Cluj vor concerta alti patru faimosi DJ: Armin van Buuren, Hardwell, Martin Garrix si Tiesto. continuă pe Adevărul

Cum sa faci cei mai buni mucenici moldovenesti

In fiecare an, pe 9 martie, crestinii ortodocsi si greco-catolici ii praznuiesc pe cei 40 de Mucenici, care s-au jertfit in numele Domnului. Credinciosii nu lucreaza in aceasta zi, merg la biserica si impart din mucenici pregatiti dupa traditie. Pentru urma ritualul, noi ti-am pregatit o reteta de mucenici moldovenesti.

Cum a ajuns Oradea orasul cu cei mai putini maidanezi, din Romania

Niciun caine fara stapan pana in 2016 pe strazile din Oradea, dar si in localitatile invecinate. Era dorinta primarului Ilie Bolojan, in 2013, cand anunta ca are un plan bine pus la punct in acest sens. Iata ca in 2016, Oradea devine orasul cu cei mai putini ciini maidanezi.

Surpriza de proportii in lumea fotbalistica. Acesta este cel mai valoros club din lume si nu este din Europa

Formatia chinezaGuangzhouEvergrande este echipa cu cea mai mare valoare din lume pe piata bursiera, anunta the Wall Street Journal, citata de GSP. Guangzhou Evergrande Taobao este cotata la 3,37.

Alfie Kohn, unul dintre cei mai apreciati experti in parenting, revine pentru a treia oara in Romania:Vom vorbi despre competitie si efectele sale distructive

Unul dintre cei mai apreciati experti in parenting din lume, Alfie Kohn, recompense revine pentru a treia oara la Bucuresti, pe 21 mai 2016. Parintii prezenti la conferinte vor afla cum pot creste copii curajosi si responsabili, cu respect pentru ceilalti, dar si pentru nevoile lor.

Unde se afla cel mai mic regat locuit din lume. Povestea pubului care s-a declarat ambasada pentru a scapa de legea antifumat

Tavolara, o insula de numai 5 kilometri patrati si cu doar 11 locuitori, care oricum nu stau acolo tot timpul, este cel mai mic regat locuit din lume. Si ca orice imparatie, are un rege, o stema si un arbore genealogic cu sange albastru, potrivit stirileprotv. ro.

Cine sunt cei mai cautati infractori romani in Europa, dupa capturarea lui Gregorian Bivolaru

Dupa capturarea liderului MISA, Gregorian Bivolaru, alti doi romani au ajuns pe lista celor mai cautati infractori din Europa, ambii pentru omor.

Fabulos! Cum arata primul film pictat din lume

Lumea filmului trece la urmatorul nivel. Picturile lui Van Gogh prind viata printr-o tehnica unica, folosita pentru prima data in istoria filmului, pentru a spune povestea unui artist genial. Rezultatul este fabulos, iar primele imagini din filmul de animatie se bucura deja de un succes neasteptat pe internet. Documentarul Loving Vincent se va lansa abia anul viitor, dar deja este asteptat de mii de oameni.

Cristi Pascu porneste in cautarea celui mai bun hairstylist din Romania

Sfarsitul de saptamana debuteaza cu o veste buna. De astazi, au inceput inscrierile la editia 2016 a concursului Cel mai bun Hairstylist din Romania. Cei mai talentati hairstylisti au sansa de a-si schimba viata.

Yuanul, la cel mai ridicat nivel din 2016, in urma deciziei BCE de a reduce dobanzile

Cursul de mijloc al yuanului a fost stabilit la 6,4905 unitati pentru un dolar, cel mai ridicat nivel din 2016, a anuntat vineri Banca Centrala a Chinei PBOC), dupa ce moneda americana s-a depreciat semnificativ in urma deciziei BCE de a reduce dobanzile si de a majora achizitiile de active, transmite Reuters.

Mai multe zone din Bucuresti si alte doua judete, fara curent electric

Locuitorii din mai multe zone din Capitala si din judetele Ilfov si Giurgiu raman, vineri, temporar fara curent electric, din cauza unor lucrari de revizii, reparatii si modernizari in reteaua de distributie, planificate de Enel Distributie Muntenia S.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )