Libnet.ro
UNICEF

13:00

Cristian Busoi s-a inscris in cursa pentru Primaria Capitalei: Vom veni in fata bucurestenilor cu solutii la toate problemele

Antena3 Antena3,
Cristian Busoi s-a inscris in cursa pentru Primaria Capitalei: Vom veni in fata bucurestenilor cu solutii la toate problemele

Europarlamentarul PNL, Cristian Busoi, si-a lansat candidatura pentru Primaria Generala a Capitalei. Prezent la Teatrul National Bucuresti, in cadrul unei conferinte, candidatul sprijinit de PNL pentru postul de P. continuă pe Antena3

Start exploziv in cursa pentru Primaria Capitalei

In efortul de a-si exprima cat mai convingator oroarea fata de coruptia de la Primaria Capitalei, sefa liberalilor, Alina Gorghiu, a riscat, luni seara, afirmatia ca acolo trebuie pusa o bomba. A doua zi dupa aceste declaratii incendiare, liberalii au detonat candidatul inca neoficial al partidului la primaria Capitalei: Cristiaaan Busoooi. Startul exploziv imaginat de strategii PNL a fost o aparitie stranie alaturi de Klaus Iohannis. Acest artificiu de imagine indica faptul ca liberalii s-au decis. Oficial, candidatul va fi stabilit abia vineri, insa zarurile par sa fi fost deja aruncate.

PNL Bucuresti l-a desemnat pe Cristian Busoi candidat pentru Primaria Capitalei / Candidatura trebuie validata de conducerea partidului

Organizatia PNL Bucuresti l-a desemnat miercuri pe Cristian Busoi drept candidat la primaria Bucurestiului, la alegerile care vor avea loc anul viitor. A fost un vot unanim si este o propunere pe care organizatia Bucuresti si-o asuma, a anuntat Busoi intr-o interventie telefonica la B1 TV. Citeste si Start exploziv in cursa pentru Primaria Capitalei .

Cristian Busoi promite cel mai mare spital de stat din sud-estul Europei, la Bucuresti

Europarlamentarul liberal Cristian Busoi, desemnat oficial candidatul PNL la Primaria Capitalei, promite ca daca va avea girul bucurestenilor, va construi cel mai mare spital de stat din sud-estul Europei. Stire.

Soacra lui Cristian Busoi are o condamnare la inchisoare in prima instanta si se judeca la Inalta Curte. Ce spune candidatul PNL despre proces? Plus: legatura profesionala cu mama-soacra

Soacra europarlamentarului PNL Cristian Busoi, anuntat miercuri de PNL Bucuresti drept candidat al partidului la Primaria Capitalei, a fost condamnata in iunie de Curtea de Apel Craiova la trei ani de inchisoare cu suspendare pentru spalare de bani. Marta Ilinca, soacra lui Busoi, este notar public. Procesul se judeca in prezent la Inalta Curte de Casatie si Justitie. Ultima infatisare a avut loc pe 26 noiembrie, urmatorul termen fiind 28 ianuarie 2016, potrivitul portalului Inaltei Curti. Cristian Busoi este de profesie medic, dar a facut si dreptul, iar in prezent functioneaza ca notar, la fel ca mama soacra, despre care spune ca l-a mai ajutat cu sfaturi uneori in activitate. Busoi a declarat pentru HotNews. ro ca o considera nevinovata si ca nu vede care ar fi problema in eventualitatea unei condamnari. Si sotia lui Cristian Busoi este tot notar.

Adevarul Live. Cristian Busoi, despre candidatura la Primaria Capitalei: PNL trebuie sa fie obligatoriu pe primul loc

In primul interviu dupa ce a fost desemnat candidat al PNL pentru Primaria Generala a Capitalei, europarlamentarul Cristian Busoi vorbeste, la Adevarul Live de la ora 14. 00, despre lupta pentru Bucuresti, despre codul de integritate al PNL care va fi adoptat maine la Consiliul National, precum si despre provocarile Guvernului Ciolos.

Cristian Busoi, desemnat candidatul PNL pentru Primaria Capitalei de organizatia Bucuresti

Organizatia PNL Bucuresti l-a desemnat astazi pe europarlamentarul Cristian Busoi candidat al partidului pentru Primaria Capitalei, acesta urmand sa fie validat de forurile de conducere ale formatiunii liberale, transmit televiziunile de stiri.

Cursa pentru prezidentiale din SUA: Donald Trump socheaza din nou

Donald Trump, candidatul aflat in fruntea cursei primarelor republicane pentru prezidentialele americane din 2016, isi continua propunerile-soc, ultima fiind cea de interzicere a intrarii musulmanilor sa intre in SUA.

PSD anunta ca Decebal Fagadau este candidatul partidului pentru Primaria Constanta

Secretarul executiv al PSD Constanta, Cristinel Dragomir, sustine ca primarul interimar al Constantei, Decebal Fagadau, va fi candidatul partidului pentru functia de primar al municipiului, in timp ce acesta refuza sa discute, deocamdata, despre acest subiect, potrivit Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )