Libnet.ro
UNICEF

07:00

Cursa pentru prezidentiale din SUA: Donald Trump socheaza din nou

România Liberă România Liberă,
 Cursa pentru prezidentiale din SUA: Donald Trump socheaza din nou

Donald Trump, candidatul aflat in fruntea cursei primarelor republicane pentru prezidentialele americane din 2016, isi continua propunerile-soc, ultima fiind cea de interzicere a intrarii musulmanilor sa intre in SUA. continuă pe România Liberă

Donald Trump vrea ca musulmanilor sa li se interzica sa intre in SUA

Candidatul cel mai bine plasat, potrivit sondajelor, in cursa republicana in vederea alegerilor prezidentiale americane din 2016 Donald Trump a indemnat luni la interzicerea accesului musulmanilor in Statele Unite.

Donald Trump vrea sa interzica accesul musulmanilor in Statele Unite/ Casa Alba denunta ferm propunerile lui Donald Trump

Candidatul in fruntea cursei primarelor republicane pentru alegerile prezidentiale americane din 2016, Donald Trump, a lansat luni intr-un comunicat un apel la interzicerea accesului musulmanilor in Statele Unite, potrivit AFP. UPDATE Casa Alba a denuntat cu vehementa luni propunerile candidatului republican Donald Trump care a lansat un apel la interzicerea accesului musulmanilor in Statele Unite, subliniind ca acestea sunt contrare valorilor americane, scrie AFP.

Donald Trump vrea sa interzica accesul musulmanilor in Statele Unite

Candidatul in fruntea cursei primarelor republicane pentru alegerile prezidentiale americane din 2016, Donald Trump, a lansat luni intr-un comunicat un apel la interzicerea accesului musulmanilor in Statele Unite, potrivit AFP.

Donald Trump, indemn la interzicerea accesului musulmanilor in SUA

Candidatul republican la alegerile prezidentiale americane din anul 2016, Donald Trump, a indemnat, luni, la interzicerea accesului musulmanilor in Statele Unite.

Donald Trump: Problema islamismului radical se va rezolva cand Obama va pleca dracu de la Casa Alba

Magnatul american Donald Trump, primul clasat in cursa pentru nominalizarea Partidului Republican la prezidentialele din 2016, a sustinut ca problema grava a islamismului radical se va rezolva doar atunci cand presedintele Barack Obama va pleca dracu de la Casa Alba, scrie Politico. eu.

Casa Alba: Prin declaratiile legate de musulmani, Donald Trump s-a descalificat pentru presedintia SUA

Casa Alba a apreciat luni ca republicanul Donald Trump s-a descalificat pentru presedintia Statelor Unite dupa ce a propus interzicerea intrarii musulmanilor in Statele Unite, scrie AFP.

Donald Trump propune inchiderea Internetului in anumite regiuni ca solutie la problema recrutarii de catre Statul Islamic

La cateva ore dupa ce a propus interzicerea accesului musulmanilor pe teritoriul Statelor Unite, Donald Trump a declarat ca o solutie pentru a impiedica Statul Islamic sa recruteze online tineri americani este inchiderea Internetului in anumite zone.

Wall Street inchide in crestere datorita cifrelor privind ocuparea fortei de munca din SUA

Wall Street a inchis sesiunea de vineri in crestere datorita cifrelor bune privind ocuparea fortei de munca din SUA si declaratiilor linistitoare ale lui Mario Draghi, presedintele BCE: Dow Jones a castigat 2,12%, iar Nasdaq 2,08%.

Preturile solicitate de proprietari pentru apartamentele din centrul si nordul Capitalei continua sa creasca

Preturile solicitate de proprietari pentru apartamentele din centrul, semicentrul si nordul Capitalei au crescut cu 1,47% in luna noiembrie fata de octombrie, in vreme ce preturile solicitate de proprietari pentru apartamentele din est, sud si vest au.

Donald Trump socheaza din nou: Vrea sa le interzica musulmanilor accesul in SUA

Candidatul cel mai bine plasat, potrivit sondajelor, in cursa republicana in vederea alegerilor prezidentiale americane din 2016 Donald Trump a indemnat luni la interzicerea accesului musulmanilor in Statele.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2398 seconds )