Libnet.ro
UNICEF

21:00

Cristian Diaconescu la Digi24: Cred ca Traian Basescu va avea o intalnire cu Vladimir Putin/ Acordul de coabitare va rezista si in continuare, ca garantie a stabilitatii statului

Hotnews Hotnews,
 Cristian Diaconescu la Digi24: Cred ca Traian Basescu va avea o intalnire cu Vladimir Putin/ Acordul de coabitare va rezista si in continuare, ca garantie a stabilitatii statului

Consilieru prezidential Cristian Diaconescu a declarat la Digi24 ca, in opinia sa, o intalnire intre seful statului roman si omologul sau rus va fi posibila cat mai curand daca va exista un interes al Ministerului de Externe in acest sens. Seful Cancelariei prezidentiale a precizat ca nu poate inainta un termen pentru aceasta intalnire. continuă pe Hotnews

Cristian Diaconescu la Digi24: Partidul Miscarea Populara va avea candidati la prezidentiale si europarlamentare

Cristian Diaconescu, seful cancelariei prezidentiale si unul dintre fondatorii Fundatiei Miscarea Populara, a anuntat, in emisiunea Impartial, difuzata de Digi 24, ca Partidul Miscarea Populara va avea candidati la alegerile prezidentiale si la cele pentru Parlamentul European. Intrebat daca Partidul Miscarea Populara va avea un candidat la alegerile prezidentiale de anul viitor, Cristian Diaconescu a raspuns: Da, va avea.

Politic Show: Se naste partidul lui Traian Basescu. PDL, in degringolada; Ponta: Cred ca lui Basescu ii e foarte frica de ceea ce va spune Omar Hayssam; PNL: Mentinem nominalizarea lui Silaghi la Transporturi. Liberalii prezinta realizarile ministrului f

Cine este Eugen Tomac, primul presedinte al Miscarii Populare. Eugen Tomac, deputatul care a demisionat din PDL pentru a deveni presedintele noului partid Miscarea Populara, face parte din categoria tinerilor lansati in politica de Traian Basescu. DW: Complicitate patriotica. Romania risca sa se intoarca la situatia incordata de acum 5-6 ani de zile cand presedintele pandea fiecare gest al primului ministru pentru a-l pune in dificultate.

Ponta: Vocea Rusiei se potriveste foarte bine cu Traian Basescu. Au o fantezie extraordinara.

Premierul Victor Ponta a declarat ca presedintele tarii da dovada de demagogie si se potriveste cu Vocea Rusiei din punct de vedere al fanteziei. Intrebat despre informatiile potrivit carora Omar Hayssam ar fi fost transferat la penitenciarul Rahova de la o inchisoare din Irak, Ponta a facut o ironie la adresa institutiei de media care a publicat respectiva stire. Cred ca Vocea Rusiei se potriveste foarte bine cu Traian Basescu. Au o fantezie extraordinara si unul, si altul, a declarat .

Ponta da inapoi? Privatizarea CFR Marfa pasata CSAT, condus de Traian Basescu.

Premierul Victor Ponta a declarat ca presedintele tarii da dovada de demagogie si se potriveste cu Vocea Rusiei din punct de vedere al fanteziei. Intrebat despre informatiile potrivit carora Omar Hayssam ar fi fost transferat la penitenciarul Rahova de la o inchisoare din Irak, Ponta a facut o ironie la adresa institutiei de media care a publicat respectiva stire. Cred ca Vocea Rusiei se potriveste foarte bine cu Traian Basescu. Au o fantezie extraordinara si unul, si altul, a declarat .

LIVE TEXT Traian Basescu vrea alta nominalizare: Silaghi a fost INEFICIENT ca ministru. ...

Presedintele Traian Basescu spune despre propunerea lui Victor Ponta ca ar fi bine sa incerce o alta varianta. Basescu spune insa ca nu se grabeste cu respingerea acestuia. Traian Basescu: In mod legal, ministrul interimar al transporturilor isi termina mandatul pe 25 august iar eu va anunt public ca voi lua o decizie definitiva, in legatura cu domnul Silaghi, pe 23 august. Traian Basescu: Pana atunci ar fi bine sa se semneze sau sa se respinga semnarea contractului de privatizare. Nu as .

Miscarea lui Traian Basescu

Acum se intelege mai bine ce s-a intamplat cu Traian Basescu in ultimele saptamani, de la interviul acordat postului Digi 24, in data de 4 iulie, cand a declansat un atac frontal la premierul Victor Ponta. Apropiatii sai au pus atunci in discutie actul de coabitare. De atunci si pana azi, s-a tot marit distanta intre presedinte si guvern. Presedintele Basescu a intors cateva legi importante la Parlament, criticile si ironiile la adresa premierului Ponta s-au amplificat. Totul a culminat cu iesirea de luni, 22 iulie, cand presedintele Basescu a trimis guvernul Ponta iarasi in corzi. L-a acuzat ca risca la CFR Marfa o privatizare de tip Oltchim si i-a reprosat relatia ineficienta cu UE.

VIDEO Traian Basescu critica Executivul cu privire la Acordul de Parteneriat: Oamenii de la Guvern care au elaborat acest acord habar nu au care sunt relatiile Romania - UE privind obiectivele pe termen lung

Presedintele Traian Basescu a criticat in termeni duri, luni, intr-o conferinta de presa la Cotroceni, felul in care Guvernul a elaborat Acordul de Parteneriat cu Comisia Europeana, document ce va reglementa modul de utilizare a banilor comunitari pentru 2014-2020. Potrivit sefului statului, observatiile facute de CE pe marginea documentului arata ca oamenii de la Guvern care au elaborat acest acord habar nu au care sunt relatiile Romania - UE din punct de vedere al obiectivelor pe termen lung. Guvernul nu a probat ca e competent sa pregateasca absorbtia banilor in exercitiul 2014-2020, a mai afirmat Basescu.

VIDEO Traian Basescu despre elaborarea Acordului de Parteneriat: Guvernul nu a probat ca ar fi competent sa pregateasca absorbtia banilor UE in exercitiul 2014-2020

Presedintele Traian Basescu a criticat in termeni duri, luni, intr-o conferinta de presa la Cotroceni, felul in care Guvernul a elaborat Acordul de Parteneriat cu Comisia Europeana, document ce va reglementa modul de utilizare a banilor comunitari pentru 2014-2020. Potrivit sefului statului, observatiile facute de CE pe marginea documentului arata ca oamenii de la Guvern care au elaborat acest acord habar nu au care sunt relatiile Romania - UE din punct de vedere al obiectivelor pe termen lung. Guvernul nu a probat ca ar fi competent sa pregateasca absorbtia banilor in exercitiul 2014-2020, a mai afirmat Basescu.

Traian Basescu, despre Silaghi la Transporturi: Un om lipsit de performanta. Ponta sa isi asume privatizarea CFR Marfa

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, la Palatul Cotroceni, ca lipsa sa de incredere in performanta lui Ovidiu Silaghi il impiedica sa semneze numirea acestuia la Ministerul Transporturilor. Basescu a.

Traian Basescu: Ponta trebuie sa-si asume privatizarea CFR Marfa. ...

Presedintele Traian Basescu spune despre propunerea lui Victor Ponta ca ar fi bine sa incerce o alta varianta. Basescu spune insa ca nu se grabeste cu respingerea acestuia deoarece, inainte de a respinge nominalizarea lui Ovidiu Silaghi la Transporturi doreste sa stie cine ar fi propus in locul acestuia, pentru a nu se ajunge in situatia in care a doua desemnare, imposibil de respins, sa fie mai proasta decat prima. Traian Basescu: In mod legal, ministrul interimar al transporturilor isi .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2494 seconds )