Libnet.ro
UNICEF

11:45

Cristian Diaconescu la Digi24: Partidul Miscarea Populara va avea candidati la prezidentiale si europarlamentare

Hotnews Hotnews,
 Cristian Diaconescu la Digi24: Partidul Miscarea Populara va avea candidati la prezidentiale si europarlamentare

Cristian Diaconescu, seful cancelariei prezidentiale si unul dintre fondatorii Fundatiei Miscarea Populara, a anuntat, in emisiunea Impartial, difuzata de Digi 24, ca Partidul Miscarea Populara va avea candidati la alegerile prezidentiale si la cele pentru Parlamentul European. Intrebat daca Partidul Miscarea Populara va avea un candidat la alegerile prezidentiale de anul viitor, Cristian Diaconescu a raspuns: Da, va avea. continuă pe Hotnews

Cristian Diaconescu la Digi24: Cred ca Traian Basescu va avea o intalnire cu Vladimir Putin/ Acordul de coabitare va rezista si in continuare, ca garantie a stabilitatii statului

Consilieru prezidential Cristian Diaconescu a declarat la Digi24 ca, in opinia sa, o intalnire intre seful statului roman si omologul sau rus va fi posibila cat mai curand daca va exista un interes al Ministerului de Externe in acest sens. Seful Cancelariei prezidentiale a precizat ca nu poate inainta un termen pentru aceasta intalnire.

Tomac: Partidul Miscarea Populara si-a depus actele de infiintare, suntem parteneri ai ...

Deputatul Eugen Tomac a anuntat, marti, ca Partidul Miscarea Populara, formatiune pe care o conduce interimar, si-a depus la Tribunal actele pentru infiintare, el prezentand, intr-o conferinta de presa, echipa de conducere precum si sigla si simbolul PMP, marul, transmite Mediafax. La conferinta de presa au participat, alaturi de Tomac, Marian Preda, presedintele Fundatiei Miscarea Populara, Tedor Baconschi, Adrian Papahagi, Cristian Petrescu si Tomac a declarat ca Miscarea Populara se .

Partidul Miscarea Populara se lanseaza marti. Elena Udrea: Eugen Tomac va fi presedinte interimar

Fundatia Miscarea Populara va lansa marti, la ora 13. 00, Partidul Miscarea Populara, se arata intr-un comunicat al fundatiei. Comunicatul a fost difuzat la putin timp dupa ce Elena Udrea anuntase, la Adevarul. ro, lansarea acestui partid si chiar si numele celui care il va conduce din postura de presedinte interimar - Eugen Tomac.

Ce spune Boc despre Partidul Miscarea Populara.

Emil Boc a declarat, miercuri, ca Partidul Miscarea Populara este binevenit pe scena politica, daca doreste sa fie un adversar al puterii. Orice voce critica la adresa puterii si orice partid care doreste sa fie un adversar al puterii este binevenit intr-un sistem democratic, pentru ca orice putere care nu are limite tinde sa abuzeze de putere. In acest moment, USL este in plina faza de abuz de putere, prin modul in care se comporta discretionar in spatiul public si orice formatiune este .

Partidul Miscarea Populara si-a depus actele de infiintare

Deputatul Eugen Tomac a anuntat, ieri, ca Partidul Miscarea Populara, formatiune pe care o conduce interimar, si-a depus la Tribunal actele pentru infiintare, el prezentand, intr-o conferinta de presa, echipa de conducere precum si sigla si simbolul PMP, marul.

Partidul Miscarea Populara si-a depus la Tribunal actele pentru infiintare

Deputatul Eugen Tomac a anuntat, astazi, ca Partidul Miscarea Populara, formatiune pe care o conduce interimar, si-a depus la Tribunal actele pentru infiintare, conform surselor de presa.

Tomac: Partidul Miscarea Populara si-a depus actele de infiintare, suntem parteneri ai presedintelui

Deputatul Eugen Tomac a anuntat, marti, ca Partidul Miscarea Populara, formatiune pe care o conduce interimar, si-a depus la Tribunal actele pentru infiintare, informeaza Mediafax. De asemenea, Tomac a prezent, .

UPDATE: Tomac: Partidul Miscarea Populara si-a depus actele de infiintare, suntem ...

UPDATE: Eugen Tomac a precizat ca obiectivul imediat este de a pune bazele celui mai puternic partid din Romania, aratand ca exista posibilitatea ca incepand de miercuri sa fie infiintate peste 30 de filiale ale Partidului Miscarea Populara, transmite Mediafax. Tomac a mai spus ca partidul este deschis dialogului si nu respinge pe nimeni care sa indeplineasca criteriile de selectie. Ramanem deschisi dialogului tuturor celor interesati. Primim oameni onesti, corecti care pretuiesc munca, a .

Cu ce ochi privesc liderii de dreapta partidul Miscarea Populara

Micile partide de dreapta, Forta Civica si PNTCD, saluta infiintarea noii formatiuni politice girata de presedintele Traian Basescu, Miscarea Populara, pe care o invita la colaborare. PDL a fost singurul partid dreapta care nu s-a aratat la fel de incantat de inscrierea gruparii condusa de deputatul Eugen Tomac, fost membru PDL.

Astazi se inscrie Partidul Miscarea Populara

Deputatul PDL Elena Udrea a declarat ieri ca astazi vor fi depuse actele pentru infiintarea Partidului Miscarea Populara, domnia sa precizand ca, din cate a retinut, presedinte interimar va fi Eugen Tomac.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )