Libnet.ro
UNICEF

23:00

Cristian Popescu Piedone a fost CONDAMNAT definitiv la un an de inchisoare

B1 B1,
Cristian Popescu Piedone a fost CONDAMNAT definitiv la un an de inchisoare

Fostul primar al sectorului 4 Cristian Popescu Piedone a fost condamnat la un an de inchisoare de judecatorii de la Curtea de Apel Bucuresti, fiind gasit vinovat de faptul ca s-a folosit de functia de edil pentru. continuă pe B1

Nepotul lui Traian Basescu a fost condamnat definitiv la trei ani de inchisoare cu executare

Dragos Basescu, nepotul fostului presedinte Traian Basescu, a fost condamnat, astazi, de Curtea de Apel Bucuresti, la trei ani de inchisoare cu executare pentru trafic de influenta, decizia instantei fiind definitiva.

Dragos Basescu, nepotul lui Traian Basescu, condamnat definitiv la 3 ani de inchisoare cu executare

Dragos Basescu, nepotul fostului presedinte Traian Basescu, a fost condamnat definitiv luni de Curtea de Apel Bucuresti la trei ani inchisoare cu executare, intr-un dosar in care a fost trimis in judecata de DNA pentru trafic de influenta, informeaza Agerpres.

Urmaritul general care se ascunde in Apuseni si posteaza pe Facebook. A fost condamnat la inchisoare cu executare pentru inselaciune

In baza de date a IPJ Alba se afla peste 60 de persoane condamnate la inchisoare sau pe numele carora au fost emise mandate de arestare in cursul urmaririi penale. Un barbat condamnat la 3 ani si 8 luni pentru inselaciune se ascunde in zona montana a Apusenilor si posteaza frecvent pe Facebook.

Dragos Basescu, nepotul fostului presedinte Traian Basescu, condamnat definitiv la trei ani de inchisoare cu executare

Curtea de Apel Bucuresti l-a condamnat pe Dragos Basescu la trei ani de inchisoare, in dosarul de trafic de influenta. Sentinta este definitiva. Majoreaza pedeapsa aplicata inculpatului Basescu Dragos.

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )