Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cristian Popescu Piedone si PSD au batut palma. Mutarea cu care edilul spera sa dea lovitura la Primarie

B1 B1,
Cristian Popescu Piedone si PSD au batut palma. Mutarea cu care edilul spera sa dea lovitura la Primarie

Cristian Popescu Piedone, noul primar al Sectorului 5, si-a dat mana cu Marcel Ciolacu, liderul Partidului Social Democrat, pentru formarea unei majoritati de stanga in Consiliul Local. Cristian. continuă pe B1

Cristian Popescu Piedone: Nu avem timp de pierdut, sunt multe lucruri de facut! Voi fi zilnic pe strazi

Cristian Popescu Piedone a luat strazile din Sectorul 5 la pas. El a postat pe Facebook un mesaj in care a precizat ca este mult de munca si se va apuca de treaba.

Este oficial: Clotilde Armand si Cristian Popescu Piedone sunt primari ai Sectoarelor 1 si 5

Vine o decizie de ulltima ora de la Biroul Electoral al Municipiului: voturile nu se renumara iar alegerile nu se reiau in Sectoarele 1 si 5 iar primarii alesi raman Clotilde Armand si Cristian Popescu Piedone.

CRISTIAN POPESCU PIEDONE: V-am promis ca dupa alegeri ma apuc de treaba si asta fac

Cristan Popescu Piedone a reactionat, dupa ce biroul electoral municipal a respins solicitarile de renumarare a voturilor si astfel acesta este edilul Sectorului 5.

Oficial. Piedone, condamnat la 8 ani de inchisoare, e primarul Sectorului 5. E mult de munca. V-am promis ca dupa alegeri ma apuc de treaba si asta fac

Cristan Popescu Piedone a reactionat, dupa ce biroul electoral municipal a respins solicitarile de renumarare a voturilor si astfel acesta este edilul Sectorului 5. El a postat pe Facebook un mesaj in care a precizat ca este mult de munca si asa cum a promis alegatorilor se va apuca de treaba. Popescu a prezentat si prima actiune la care a luat parte duminica.

PIEDONE: Se va forma o majoritate PPUSL - PSD in Consiliul local Sector 5

Primarul ales al Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a anuntat marti ca se va forma o majoritate PPUSL - PSD in Consiliul local al sectorului, adaugand ca va discuta si cu alte formatiuni politice care doresc sa colaboreze in interesul cetatenilor, conform Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )