Libnet.ro
UNICEF

11:30

Cristian Preda a fost suspendat pentru sase luni din PDL.

România Liberă România Liberă,
Cristian Preda a fost suspendat pentru sase luni din PDL.

Consiliul National de Coordonare al PDL a decis, cu 345 voturi pentru, 183 impotriva si 34 de voturi nule suspendarea din partid pentru sase luni a europarlamentarului Cristian Preda pentru ca in ultimii patru ani a luat pozitii publice prin care a atacat conducerea partidului, potrivit Agerpres. Pe parcursul ultimilor patru ani, Cristian Preda s-a pozitionat sistematic in numeroase interventii publice impotriva deciziilor si hotararilor, precum si impotriva forurilor de conducere ale PDL. continuă pe România Liberă

Eurodeputatul Cristian Preda a fost suspendat pentru sase luni din PDL

Update 15:07 Cristian Preda a fost suspendat din PDL, pentru sase luni, cu 345 de voturi pentru, 182 de voturi impotriva si 34 de voturi nule.

Cristian Preda,SUSPENDAT pentru sase luni din PDL.

Consiliul National de Coordonare al PDL a decis, cu 345 voturi pentru, 183 impotriva si 34 de voturi nule suspendarea din partid pentru sase luni a europarlamentarului Cristian Preda pentru ca in ultimii patru ani a luat pozitii publice prin care a atacat conducerea partidului, potrivit Agerpres. Regret victoria spiritului cazon in fata libertatii, vreau sa le multumesc celor care m-au sustinut. Imi iau un ragaz, pentru a reflecta la drumul pe care vreau sa merg inainte. Sunt intr-o .

ULTIMA ORA Cristian Preda a fost suspendat pentru sase luni din PDL

UPDATE 15:07 Consiliul National de Coordonare al PDL a decis, cu 345 voturi pentru, 183 impotriva si 34 de voturi nule suspendarea din partid pentru sase luni a europarlamentarului Cristian Preda pentru ca in ultimii patru ani a luat pozitii publice prin care a atacat conducerea partidului, transmite Agerpres.

VIDEO Cristian Preda a fost suspendat pentru sase luni din PDL

UPDATE 15:07 Consiliul National de Coordonare al PDL a decis, cu 345 voturi pentru, 183 impotriva si 34 de voturi nule suspendarea din partid pentru sase luni a europarlamentarului Cristian Preda pentru ca in ultimii patru ani a luat pozitii publice prin care a atacat conducerea partidului, transmite Agerpres.

Cristian Preda la un pas de alungarea din PDL.

Biroul Permanent al PDL a propus suspendarea lui Cristian Preda. Acesta a explicat ca motivul real care se ascunde in spatele supendarii sale este acela ca l-a contrazis public pe presedintele partidului, Vasile Blaga, despre care spune ca s-a apropiat prea mult de USL. In apararea lui Cristian Preda a vorbit si fostul ministru al Culturii, Toader Paleologu, care a declarat ca rechizitoriul prin care s-a cerut suspendarea colegului lor a fost unul tipic comunist. Cum a spus Talleyrand, .

Capitanul lui Vardar a fost suspendat pentru dopaj. Macedonenii vin la Bucuresti cu autocarul!

Presa macedoneana a anuntat vineri ca Miroslav Vajs, capitanul celor de la Vardar Skopje, a fost dovedit dopat si a fost suspenat. Astfel, Steaua scapa de un jucator incomod in meciul de pe 16 iulie, din prima mansa a turului 2 preliminari din Liga Campionilor.

Cristian Preda a fost suspendat din PDL

Europarlamentarul Cristian Preda a fost suspendat din PDL, sambata, cu 345 de voturi pentru, 182 de voturi impotriva si 34 de voturi nule, de catre membrii CNC al PDL, conform Mediafax. Anterior, Preda declarase.

Europarlamentarul Cristian Preda a fost suspendat din PDL

Europarlamentarul Cristian Preda a fost suspendat din PDL, sambata, cu 345 de voturi pentru, 182 de voturi impotriva si 34 de voturi nule, de catre membrii CNC al PDL.

Cristian Preda, colegilor din PDL: Ar trebui nu sa ma sanctionati, ci sa-mi fiti recunoscatori ca v-am tras de maneca

Europarlamentarul Cristian Preda le-a spus sambata colegilor sai din Consiliul National de Coordonare al PDL ca daca vor vota suspendarea sa din partid pentru sase luni, nedreptatea va fi insuportabila pentru.

Cristian Preda, colegilor din PDL: Daca veti aproba suspendarea mea, ne despartim.

Europarlamentarul Cristian Preda le-a spus sambata colegilor sai din Consiliul National de Coordonare al PDL ca daca vor vota suspendarea sa din partid pentru sase luni, nedreptatea va fi insuportabila pentru el si se va desparti de ei, potrivit Agerpres. Ar trebui nu sa ma sanctionati, ci sa-mi fiti recunoscatori ca v-am tras de maneca, in loc sa va spun vorbe mestesugite v-am spus adevarul. Daca veti aproba totusi suspendarea, nedreptatea va fi pentru mine insuportabila, mi-e teama ca .

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )