Libnet.ro
UNICEF

16:30

Cristian Tudor Popescu, cugetari legate de Ziua Nationala

România Liberă România Liberă,
Cristian Tudor Popescu, cugetari legate de Ziua Nationala

Cristian Tudor Popescu si-a impartasit la Digi24 cateva ganduri legate de 1 Decembrie, Ziua National. continuă pe România Liberă

1 Decembrie. Cristian Tudor Popescu, mesaj socant: Eu nu-i iubesc pe acesti oameni si nu ma unesc cu ei!

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu si-a impartasit cateva ganduri legate de 1 Decembrie, Ziua Nationala a Romaniei, cand se sarbatoreste Marea Unire, si a tinut sa faca o distinctie intre ce.

Cine este si cum arata iubita lui Cristian Tudor Popescu - FOTO

Cristian Tudor Popescu, inginer de meserie, este comentator politic si sportiv. Putini, insa, sunt cei care stiu cine este si cum arata iubita lui. Analistul a divortat de patru ori, iar acum are o iubita.

CTP: Sa nu inlocuim unirea cu iubirea! Eu nu-i iubesc pe ACESTI OAMENI si nu ma unesc cu ei!

De Ziua Nationala a Romaniei, Cristian Tudor Popescu a explicat ce inseamna, de fapt, unirea despre care vorbim cu totii. Gazetarul a tinut sa precizeze ca, pentru el, unirea nu inseamna iubire si in niciun.

Ziua Marii Uniri. Mesajul transmis de CTP astazi. Ce le spune romanilor de Ziua Nationala a Romaniei

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu le-a transmis tuturor romanilor un mesaj, cu prilejul Zilei Nationale a Romaniei. Cei 101 ani de la Marea Unire din 1918 vor fi marcati printr-o parada militara, la fel ca-n alti ani, care va incepe la ora 11:00 in aceasta duminica. 000 de militari vor trece pe sub Arcul de Triumf, .

ZIUA ROMANIEI. Gluma facuta de Ambasada Suediei de Ziua Nationala a Romaniei - FOTO

Ambasada Suediei a postat, duminica, pe Facebook, un mesaj amuzant adresat Romaniei de Ziua Nationala. La Multi Ani, Romania! Ti-am luat un tort de la Ikea, e mesajul care face trimitere la faptul ca.

Ziua Nationala a Romaniei. Ce a aparut pe pagina de Facebook a Ambasadei Suediei din Bucuresti (FOTO)

Ziua Nationala a Romaniei. Ambasada Suediei din Romania nu se dezminte nici de Ziua Nationala a Romaniei si a ales un mesaj unic pentru a ura La multi ani, romanilor! Ziua Nationala a Romaniei. intr-o.

ZIUA ROMANIEI. Ministrul Apararii Nationale, Nicolae Ciuca: Pretuim Ziua Nationala ca pe un simbol sfant

Ministrul Apararii Nationale, Nicolae Ciuca, afirma, intr-un mesaj transmis, duminica, de Ziua Nationala a Romaniei, ca Armata a fost unul dintre pilonii pe care s-a construit edificiul.

Cand era sarbatorita Ziua Nationala a Romaniei pe vremea lui Nicolae Ceausescu

23 august este o zi de referinta in istorie, sarbatorita drept Zi Nationala in comunism, pe care romanii si regimul o sarbatoreau cu mult fast. Astazi sarbatorim Ziua Nationala a Romaniei pe 1 decembrie. Cum se sarbatorea Ziua Nationala a Romaniei pe vremea lui Ceausescu in 1944, Romania a intors armele si s-a alaturat Natiunilor .

Ambasadorul Marii Britanii, mesaj pentru romani de Ziua Nationala: Sper ca avantajele pe care le-ati dobandit sa fie continuate

Ambasadorul Marii Britanii, Andrew Noble, a afirmat duminica, intr-un mesaj transmis cu ocazia Zilei Nationale, ca tara noastra nu mai este la fel in nicio masura comparativ cu Romania.

Adrian Nastase, mesaj emotionant de Ziua Nationala a Romaniei

Adrian Nastase a transmis, duminica, un mesaj special de Ziua Nationala a Romaniei. Astazi, sarbatorim Marea Unire. 1 Decembrie este Ziua Nationala a romanilor, o zi a constiintei de neam, o zi a solidaritatii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )