Libnet.ro
UNICEF

09:15

Cristian Tudor Popescu, despre criza SUA-Iran: Nu incepe Al Treilea Razboi Mondial. Nu vine nicio racheta iraniana peste noi

Antena3 Antena3,
Cristian Tudor Popescu, despre criza SUA-Iran: Nu incepe Al Treilea Razboi Mondial. Nu vine nicio racheta iraniana peste noi

Cristian Tudor Popescu sustine ca actuala criza SUA-Iran este, de fapt, o joint venture intre presedintele SUA, Donald Trump si regimul de la Teheran, din care ambele tabere au, de fapt, de castigat. continuă pe Antena3

Cu cine va face Cristian Tudor Popescu emisiunea de la Digi 24. Nume greu in grila televiziunii de stiri

Noul an vine cu modificari la canalul de stiri DIGI 24, asta dupa ce colegii de la Pagina de Media anuntau in noiembrie ca celebrul jurnalist si analist Cristian Tudor Popescu nu mai aparea joia la emisiunea prezentata de Cosmin Prelipceanu. Cu cine va face Cristian Tudor Popescu emisiunea de la Digi 24 in acelasi .

Cristian Tudor Popescu: Nu vine nicio racheta iraniana peste romani, cum se tem unii. in schimb, suntem lichidati prin spitale de medici incompetenti si corupti

Cristian Tudor Popescu a avut o reactie in privinta situatiei tensionate din Orientul Mijlociu, la scurt timp dupa discursul lui Donald Trump, in care a solicitat mai multa implicare din partea NATO.

Cristian Tudor Popescu, dupa ce medicul Beuran a fost demis: Nu mai e sef, dar ramane chirurg, poate sa opereze in continuare. Teribil! infiorator! Groaznic!

Cristian Tudor Popescu a avut o reactie dura dupa ce mai multi medici de la Spitalul Floreasca au anuntat ca intra in greva, dupa ce a fost demis medicul Mircea Beuran, seful echipei medicale care a operat-o pe pacienta care a ars in sala de operatie.

Digi24: CTP, despre criza SUA-Iran: Este o joint venture, o afacere in comun a doua parti din care castiga ambele

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a apreciat, in cadrul unei interventii telefonice la Digi 24, ca actuala criza SUA-Iran este, de fapt, o joint venture intre presedintele SUA, Donald Trump si regimul de la Teheran, din care ambele tabere au, de fapt, de castigat.

CTP il pune la zid pe Donald Trump, dupa atacurile iranienilor. Ce spune jurnalistul despre Al Treilea Razboi Mondial

Jurnalistul CTP a comentat, la Digi 24, declaratiile lui Donald Trump, in contextul atacurilor iranienilor. Cum l-a pus la zid gazetarul si ce spune despre Al Treilea Razboi Mondial? CTP il pune la zid pe Donald Trump, dupa atacurile iranienilor Cristian Tudor Popescu a comentat, la Digi 24, episodul in care Donald Trump s-a adresat .

CTP, despre medicii care au anuntat ca intra in greva dupa demiterea lui Mircea Beuran:Acesti nemernici ar trebui dati afara pe loc

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu considera ca cei 25 de medici si cadre medicale de la Spitalul Floreasca din Capitala, care au anuntat ca-si vor intrerupe activitatea in semn de protest fata de demiterea chirurgului Mircea Beuran, ar trebui dati afara pe loc si sa li se interzica sa mai practice meseria.

Angela Merkel, sambata, la Moscova pentru a discuta cu Vladimir Putin despre criza din Orientul Mijlociu

Cancelarul german, Angela Merkel, se va deplasa sambata, 11 ianuarie, in Rusia, unde va discuta criza din Orientul Mijlociu cu presedintele rus, Vladimir Putin, a anuntat luni serviciul de presa al liderului de la Moscova, citat de Reuters.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )