Libnet.ro
UNICEF

15:30

Cristian Tudor Popescu sterge pe jos cu cei care sustin ca noul coronavirus e o inventie. Are cuvinte greu de reprodus

B1 B1,
Cristian Tudor Popescu sterge pe jos cu cei care sustin ca noul coronavirus e o inventie. Are cuvinte greu de reprodus

Cristian Tudor Popescu si-a pierdut rabdarea cu romanii care sustin ca noul coronavirus este doar o inventie pentru ca autoritatile sa aiba un motiv sa ne implanteze cipuri in creier. CTP i-a caracterizat. continuă pe B1

Cristian Tudor Popescu, reactie exploziva in direct. Pe cine a dat dracu

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a avut o reactie neasteptata fata de cetatenii care nu cred in noul coronavirus, desi sunt bolnavi. Potrivit acestuia, astfel de pacienti sunt cei care cer externarea si transmit infectia mai departe, in comunitate. Cristian Tudor Popescu explodeaza in direct Chiar daca de multe ori evita sa jigneasca, jurnalistul are limitele .

Cristian Tudor Popescu (CTP) reactioneaza dupa ce Andreea Esca a declarat ca a avut COVID-19: Acum n-a mai fost profesionista. A fost amatoare...

Andreea Esca a declarant luni seara, in direct la Pro TV ca a fost diagnositcata cu noul coronavirus. in familia stiristei s-au mai imbolnavit si fiul Aris, dar si sotul in varsta de 50 de ani, care a fost.

Twitter inchide mii de conturi care sustin teoria ca exista o conspiratie impotriva presedintelui Donald Trump

Twitter a anuntat marti seara ca inchide mii de conturi care sustin teoria ca exista o conspiratie impotriva presedintelui Donald Trump si a sustinatorilor lui, cunoscuta sub numele QAnon.

Veste extraordinara pentru cei care primesc ajutoare sociale si somaj. Se dau bani in plus

Veste nemaipomenita pentru unii dintre romani! Ce trebuie sa ia la cunostinta cei care primesc ajutoare sociale si somaje? Ce sume se dau in plus acestora? Bani in plus pentru romanii care primesc ajutoare sociale si somaj Toate ajutoarele sociale cresc! Indicatorul social de referinta ar urma sa fie majorat de la 500 de lei .

COSTEL ALEXE: Noul Cod Silvic promoveaza o legislatie de temut pentru cei care sfideaza legile padurii

Noul Cod Silvic, aflat in dezbatere parlamentara, promoveaza o legislatie de temut pentru cei care sfideaza legile padurii si reprezinta un set complet de masuri pentru combatarea taierilor ilegale, a afirmat miercuri ministrul Mediului, Costel Alexe, conform Agerpres.

Marturisirea Andreei Esca i-a convins pe cei care nu cred in COVID-19?

Andreea Esca a povestit aseara calvarul prin care a trecut in ultima perioada, dupa ce ea, sotul si fiul ei au fost infectati cu COVID-19. Dar oare marturisirea ei emotionanta, incarcata cu detalii cutremuratoare, i-a convins si pe cei care nu cred in existenta coronavirusului? .

Digi 24: CTP, despre Andreea Esca: E o profesionista care frizeaza perfectiunea. Acum a fost o amatoare, dar a salvat niste vieti

Cristian Tudor Popescu a vorbit la Digi24 despre momentele grele prin care trece Adreea Esca. Asa cum se stie, vedeta de televiziune, sotul acesteia si unul dintre copii s-au infectat cu noul coronavirus.

Alegeri locale 2020 |Romanii vor putea vota numai in localitatea unde isi dau domiciliul sau resedinta. Ce se intampla cu cei care au viza de flotant

Romanii urmeaza sa voteze pentru alegerile locale 2020 in data de 27 septembrie. Pentru acest scrutin, cei cu drept de vot nu vor putea vota oriunde s-ar afla in acea zi, ci doar numai in localitatea unde isi.

Raed Arafat spune adevarul despre numarul de cazuri raportate zilnic: Cei care dau astfel de mesaje au un scop!

Secretarul de stat, Raed Arafat, a asigurat ca datele transmise de autoritati cu privire la cazurile COVID sunt reale. Asta in contextul in care tot mai multe voci vorbesc despre falsificarea cifrelor.

S-a decis! Romanii vor primi masti de protectie gratuite! Cine sunt cei care vor beneficia

Persoanele defavorizate vor primi cate 30 de masti gratuite pe luna. Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, joi, legea care obliga Guvernul sa acorde masti de protectie persoanelor vulnerabile, lunar, pana la incheierea epidemiei de coronavirus.

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )