Libnet.ro
UNICEF

01:05

Raed Arafat spune adevarul despre numarul de cazuri raportate zilnic: Cei care dau astfel de mesaje au un scop!

Antena3 Antena3,
Raed Arafat spune adevarul despre numarul de cazuri raportate zilnic: Cei care dau astfel de mesaje au un scop!

Secretarul de stat, Raed Arafat, a asigurat ca datele transmise de autoritati cu privire la cazurile COVID sunt reale. Asta in contextul in care tot mai multe voci vorbesc despre falsificarea cifrelor. continuă pe Antena3

Smiley iese in fata si spune ADEVARUL despre Andreea Esca!

Valul covidoscepticilor a irumpt dupa ce Andreea Esca a povestit drama prin care a trecut ea si familia ei odata cu infectarea cu noul coronavirus. Mai multe persoane publice si-au aratat insa solidaritatea fata.

Raed Arafat: Se instituie masura carantinei pentru persoanele care sosesc din tarile cu risc epidemiologic ridicat

Raed Arafat, secretar de stat in MAI, a anuntat, la inceputul sedintei de Guvern de marti, ultimele masuri dupa sedinta Comitetului National pentru Situatii de Urgenta.

Avertisment de ultima ora de la Raed Arafat, dupa ce situatia a explodat in Romania. Un nou apel pentru cetateni

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, face un nou apel catre romani, dupa ce numarul de noi imbolnaviri cu coronavirus a explodat pur si simplu. Oficialul le cere romanilor sa ignore mesajele conspirationiste, manipulatoare. Raed Arafat le cere romanilor sa ignore mesajele conspirationiste Raed Arafat a spus ca datele privind coronavirusul, facute publice .

Victor Ciutacu, jignire dura la adresa lui Raed Arafat: Mi se pare ca are vocatie de doctor cam cat talent de inginer am eu

In contextul pandemiei de COVID-19, tot mai multe persoane publice acuza autoritatile pentru lipsa de competenta cu privire la gestionarea situatiei. Cresterea alarmanta a numarului de cazuri se pune adesea pe fondul nepriceperii celor care se afla la conducerea tarii. in ultima vreme, cea mai des atacata autoritate este seful DSU, Raed Arafat. Victor Ciutacu, .

Raed Arafat: Orice creste a bilantului inseamna o presiune mai mare pe sectiile de terapie intensiva si mai multe decese. Dupa toate campaniile si controversele, lumea si-a pierdut spiritul de solidaritate si conformare (VIDEO)

Orice crestere a numarului de cazuri de COVID-19 inseamna automat si o presiune mai mare pentru sectiile de terapie intensiva, dar si inmultirea deceselor, a explicat secretarul de stat Raed Arafat, seful.

Raed Arafat: Orice crestere a bilantului inseamna o presiune mai mare pe sectiile de terapie intensiva si mai multe decese. Dupa toate campaniile si controversele, lumea si-a pierdut spiritul de solidaritate si conformare (VIDEO)

Orice crestere a numarului de cazuri de COVID-19 inseamna automat si o presiune mai mare pentru sectiile de terapie intensiva, dar si inmultirea deceselor, a explicat secretarul de stat Raed Arafat, seful.

Documentul care ameninta Romania. Raed Arafat, avertisment infricosator: E posibil sa se ajunga la masuri de restrictie

Raed Arafat a anuntat in cursul serii de duminica posibilitatea ca anumite zone din Romanie sa fie restrictionate. Aceste masuri radicale de preventie vor fi luate in conditiile in care numarul de imbolnaviri va creste alarmant, iar acele zone vor reprezenta un focar de infectie. Romania, la un pas de a fi restrictionata Secretarul de .

Dana Budeanu, mai dura ca niciodata. Limbaj suburban intr-un monolog despre Raed Arafat

Verdict Politic cu Dana Budeanu, episodul 92. Tinta: Raed Arafat. Creatoarea de moda vorbeste, pe parcursul celor aproape 30 de minute, despre seful DSU, acuzand ca, dupa decretarea starii de urgenta, toti decidentii s-au ingrjit doar sa-si urce pilele in functii bine platite . Neata, domnule Arafat!, isi incepe cuvantarea fosta colaboratoare a Pro TV. Dana .

Raed Arafat demonteaza fake news-ul momentului la Sinteza Zilei. Cati bani ia Romania daca declara mai multi bolnavi Covid-19? Ce a descoperit Mihai Gadea

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), Raed Arafat, a vorbit transparent despre situatia in care evolueaza pandemia in Romania si a dezvaluit ca sistemul medical risca sa intre in colaps daca se mentine trendul crescator. intrebat de Mihai Gadea despre fake news-ul momentului, Raed Arafat a avut o pozitie vehementa, in exclusivitate la Antena3.

Raed Arafat, avertisment disperat pentru romani: Situatia merge spre rau. Este posibil sa se ajunga la masuri de restrictie

Secretarul de stat in MAI a vorbit ieri seara despre situatia ingrijoratoare a cresterii numarului de imbolnaviri. Raed Arafat atrage atentia unei prognoze pesimiste datorata cifrelor pe care le primeste din mai mai multe zone, dar si din strainatate. Scenariu negru prevazut pentru urmatoarea perioada Raed Arafat avertizeaza asupra celei mai negre ipoteze pe care .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )