Libnet.ro
UNICEF

14:00

Cristiano Ronaldo e cu nervii la pamant. Gestul care ii tradeaza frustrarile de la EURO 2016 (Video)

Online Sport Online Sport,
Cristiano Ronaldo e cu nervii la pamant. Gestul care ii tradeaza frustrarile de la EURO 2016 (Video)

Fara gol marcat in primele doua meciuri ale Portugaliei la EURO 2016 si un penalty ratat contra Austriei, Cristiano Ronaldo este cu nervii intinsi la maxim inaintea meciului pe care lusitanii il joaca miercuri seara 19:00) contra Ungariei. Partida pe care sunt condamnati sa o castige pentru a iesi din grupe. continuă pe Online Sport

VIDEO Dezamagit de evolutia de pana acum, Cristiano Ronaldo s-a razbunat pe un ziarist: I-a aruncat microfonul in apa

Portugalia a acumulat doar doua puncte pana acum la Euro n. r. doua remize), iar pentru a fi sigura de calificarea in optimile competitiei trebuie sa invinga Ungaria. Suparat pentru parcursul de pana acum, Cristiano Ronaldo a oferit faza zilei: a aruncat in apa microfonul unui ziarist care a incercat sa ii puna o intrebare.

VIDEO Gest uluitor al lui Cristiano Ronaldo: A aruncat in apa microfonul unui ziarist

Cristiano Ronaldo, aflat sub presiunea primelor doua meciuri in care nu a marcat, a aruncat in apa microfonul unui ziarist venit sa-i puna cateva intrebari la traditionala plimbare.

Cristiano Ronaldo a umilit un adversar de la Euro: Sa fac schimb de tricouri cu tine?! Dar tu cine esti?

In timp ce rivalul sau, Lionel Messi, a marcat un gol in partida pe care Argentina a castigat-o, cu scorul de 4-1, in fata Venezuelei, in sferturile de finala ale editiei centenare a Copei America, Cristiano Ronaldo n-a avut prea multe realizari pe teren, la Euro 2016.

Gest incredibil facut de Cristiano Ronaldo dupa meciul de cosmar cu Austria (Foto)

Chiar daca tocmai venea dupa un meci de cosmar cu Austria, cu un penalty ratat, un gol anulat pentru offside si alte cateva mari ocazii, Cristiano Ronaldo a avut rabdare pentru a raspunde unui suporter care a invadat terenul pentru a obtine poza vietii.

Portugalia-Austria 0-0. Cristiano Ronaldo a ratat primul penalty de la Euro 2016

Reprezentativa Portugaliei a terminat la egalitate, scor 0-0, partida disputata sambata, pe arena Parc des Princes din Paris, in compania selectionatei Austriei, in etapa a doua a grupei F de la Euro-2016, meci la care Cristiano Ronaldo a ratat un penalty.

Gest necugetat al lui Cristiano Ronaldo. in ce fel s-a razbunat portughezul pe un jurnalist (VIDEO)

Gest total deplasat facut de Cristiano Ronaldo. Destul de stresat probabil din cauza parcursului nesatisfacator al echipei sale la acest Campionat European, jucatorul Realului s-a razbunat pe un.

EURO 2016: Portugalia - Austria 0-0. Cristiano Ronaldo, fara gol in ziua in care a marcat un record

Echipele de fotbal ale Portugalia si Austriei au terminat la egalitate, 0-0, meciul disputat sambata seara pe stadionul Parc des Princes din Paris, in grupa F a EURO 2016.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2304 seconds )