Libnet.ro
UNICEF

00:07

Portugalia-Austria 0-0. Cristiano Ronaldo a ratat primul penalty de la Euro 2016

Adevărul Adevărul,
Portugalia-Austria 0-0. Cristiano Ronaldo a ratat primul penalty de la Euro 2016

Reprezentativa Portugaliei a terminat la egalitate, scor 0-0, partida disputata sambata, pe arena Parc des Princes din Paris, in compania selectionatei Austriei, in etapa a doua a grupei F de la Euro-2016, meci la care Cristiano Ronaldo a ratat un penalty. continuă pe Adevărul

EURO 2016: Portugalia - Austria 0-0. Cristiano Ronaldo, fara gol in ziua in care a marcat un record

Echipele de fotbal ale Portugalia si Austriei au terminat la egalitate, 0-0, meciul disputat sambata seara pe stadionul Parc des Princes din Paris, in grupa F a EURO 2016.

Euro 2016: Portugalia - Austria, scor 0-0. Cristiano Ronaldo a ratat o lovitura de la 11 metri si a avut un gol anulat

Portugalia si Austria au terminat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat sambata, e stadionul Parc des Princes din Paris, in grupa F a EURO 2016, potrivit digisport. ro. Rezultatul a pus.

VIDEO Euro 2016: Portugalia-Austria 0-0/ Ronaldo, nicio sansa in fata portarului Almer

Portugalia a reusit doar o remiza in fata Austriei, scor 0-0, in a doua etapa a Grupei F de la Euro 2016. Cristiano Ronaldo poate fi declarat ghinionistul partidei de pe Parc des Princes. In minutul 79, a ratat un penalty, dupa ce a trimis mingea in bara, iar golul marcat pe final de meci i-a fost anulat pentru pozitie de off-side. Intra in material pentru a vedea rezumatul partidei Portugalia vs Austria.

Euro 2016 FOTOGALERIE Portugalia - Austria 0-0/ Lusitanii, fara victorie - Pe mana lui Ronaldo

Favorita clara a Grupei F de la Euro 2016, Portugalia ramane fara victorie si dupa a doua partida, lusitanii remizand, scor 0-0, cu Austria. Cristiano Ronaldo isi putea salva coechipierii in minutul 79, insa atacantul celor de la Real Madrid a ratat o lovitura de la 11 metri. Pentru a fi siguri de prezenta in optimile competitiei, portughezii sunt obligati sa invinga Ungaria, in ultimul meci din grupa.

Gest incredibil facut de Cristiano Ronaldo dupa meciul de cosmar cu Austria (Foto)

Chiar daca tocmai venea dupa un meci de cosmar cu Austria, cu un penalty ratat, un gol anulat pentru offside si alte cateva mari ocazii, Cristiano Ronaldo a avut rabdare pentru a raspunde unui suporter care a invadat terenul pentru a obtine poza vietii.

Cristiano Ronaldo, cucerit de o animatoare la EURO 2016. Cine este femeia dupa care fotbalistul a intors capul (Video)

Admiratoarele lui Cristiano Ronaldo au simtit cum le musca sarpele geloziei vazandu-si idolul privind lung la una dintre animatoarele de la Euro 2016. S-a intamplat inaintea partidei Portugalia - Islanda, cand starul nu si-a ascuns interesul pentru respectiva hostess. Ba chiar s-a mai intors odata spre tanara si i-a zambit dulce. Iar ea a raspuns cu un suras.

Cristiano Ronaldo a umilit un adversar de la Euro: Sa fac schimb de tricouri cu tine?! Dar tu cine esti?

In timp ce rivalul sau, Lionel Messi, a marcat un gol in partida pe care Argentina a castigat-o, cu scorul de 4-1, in fata Venezuelei, in sferturile de finala ale editiei centenare a Copei America, Cristiano Ronaldo n-a avut prea multe realizari pe teren, la Euro 2016.

Euro 2016, meciurile din 18 iunie: Belgia-Irlanda (16:00), Islanda-Ungaria (19:00), Portugalia-Austria (22:00)

Ziua de sambata de la Euro 2016 debuteaza cu partida dintre Belgia si Irlanda, fiind a patra confruntare din Grupa E. Urmatoarele doua dispute vor fi din Grupa F, Islanda-Ungaria 19:00) si Portugalia-Austria 22:00). Meciurile vor fi transmise Live Score pe HotNews. ro si in direct la Dolce Sport, ultimul meci al zilei putand fi urmarit si la Pro Tv.

Alexandru Tudor va fi cu ochii pe Cristiano Ronaldo. Delegare surpriza pentru arbitrul roman

Alexandru Tudor a fost desemnat al patrulea oficial arbitru de rezerva) la meciul dintre Portugalia si Austria, care va avea loc sambata, la Paris, in Grupa F la EURO 2016.

Ea este fata care l-a hipnotizat pe Cristiano Ronaldo: M-a sunat mama dupa meci: Ai vazut, mama, cum s-a uitat baiatul ala la tine? (FOTO)

Celine Fischer are 24 de ani si lucreaza ca hostess UEFA din partea unuia dintre sponsorii principali ai campionatului european. Ea a devenit celebra pe internet dupa ce la inceputul meciului Portugalia-.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )