Libnet.ro
UNICEF

23:45

Cristina Topescu va fi incinerata joi. Familia jurnalistei sustine ca-i respecta astfel ultima dorinta

Antena3 Antena3,
Cristina Topescu va fi incinerata joi. Familia jurnalistei sustine ca-i respecta astfel ultima dorinta

Cristina Topescu va fi incinerata joi. Familia vrea sa respecte astfel dorinta jurnalistei care ar fi spus de mai multe ori ca si-ar dori acest lucru. continuă pe Antena3

Cristina Topescu va fi incinerata miercuri. Cine a luat decizia de ultima ora

Cristina Topescu va fi incinerata, miercuri, 15 ianuarie, in cadrul unei slujbe care urmeaza sa fie oficializata la Crematoriul Uman. Fosta vedeta TV a murit, in urma cu doua saptamani si a fost gasita de politisti, duminica seara, in locuinta sa din orasul Otopeni. Cristina Topescu va fi incinerata in cursul acestei seri, in jurul .

Cristina Topescu va fi incinerata fara inima. De ce au luat medicii decizia socanta

Cristina Topescu, reputata jurnalista, a fost descoperita moarta duminica, in data de 12 ianuarie 2020. Desi medicii legisti nu au putut stabili inca cauza exacta a mortii, se pare ca jurnalista ar fi murit inca de la finalul anului trecut. Cristina Topescu va fi incinerata fara inima Potrivit bugetul. ro, fiica regretatului comentator sportiv, Cristian Topescu, .

Cristina Topescu va fi incinerata, fara slujba de inmormantare. De ce nu va fi ingropata langa tatal ei

Fiica fostului comentator sportiv Cristian Topescu, o jurnalista importanta in Romania, a murit la varsta de 59 de ani. Din primele informatii, se pare ca in seara zilei de duminica, 12 ianuarie,Cristina Topescua fost gasita moarta in casa. Cristina Topescu va fi incinerata, fara slujba de inmormantare Din primele informatii, se pare ca jurnalista Cristina .

Decizie de ultima ora: Cristina Topescu va fi incinerata miercuri

Cristina Topescu ar urma sa fie incinerata miercuri, 15 ianuarie, potrivit surselor Antena 3. De asemenea, va fi oficializata si o slujba la Crematoriul Uman.

Unde va fi depus trupul Cristinei Topescu. Familia jurnalistei a luat decizia finala

Cristina Topescu a fost gasita moarta duminica seara in locuinta din Otopeni in care statea cu chirie. Familia regretatei jurnaliste a avut si o prima reactie publica, dupa ce aceasta s-a stins din viata la varsta de 59 de ani. Unde va fi depus trupul Cristinei Topescu Prin intermediul unui comunicat de presa, familia Cristinei .

Familia Regala a Romaniei deplange moartea jurnalistei Cristina Topescu

Familia Regala a Romaniei a transmis un mesaj de condoleante dupa trecerea in nefiinta a jurnalistei Cristina Topescu. Intelectual rafinat si jurnalist de televiziune de vocatie, Cristina Topescu a avut.

EXCLUSIV De ce a murit Cristina Topescu intr-o casa inchiriata. Adevarul despre locuinta jurnalistei

A murit parasita si gasita dupa trei saptamani, in preaplinul fiintei sale elogiat de oamenii care au cunoscut-o. inconjurata de fiintele pentru care a luptat o viata, cainii, si-a dat ultima suflare in locuinta sa inchiriata. Traiul, viata si datoriile. De ce a murit Cristina Topescu intr-o casa inchiriata? Cristina Topescu a disparut pe 12 .

Asta SCHIMBA TOTUL! Acesta este ADEVARATUL MOTIV al MORTII jurnalistei CRISTINA TOPESCU!

Moartea indragitei jurnaliste Cristina Topescu a socat intreaga tara! Cristina avea 59 de ani si locuia singura, in casa sa din Otopeni. Jurnalista a fost gasita moarta dupa ce vecinii au sunat la 112 pe.

De ce nu ar fi putut sa se sinucida Cristina Topescu. Ce a dezvaluit acum un psiholog despre starea ei

De la anuntul decesului jurnalistei Cristina Topescu, multa lume si-a pus intrebarea daca este vorba despre un suicid sau daca altele au fost cauzele decesului. Psihologul Lorena Diaconescu a incercat sa explice care ar fi motivele reale ale disparitiei premature a jurnalistei. De ce nu ar fi putut sa se sinucida Cristina Topescu intr-un interviu .

Corpul Cristinei Topescu va fi incinerat. Vedeta TV nu va avea parte de inmormantare, de ce nu accepta Biserica arderea trupului

Cristina Topescu a murit. Decizia familiei de a o incinera contravine cutumelor Bisericii Ortodoxe Romane. Sfantul Sinod este categoric in aceasta privinta: este o practica necrestina care atrage dupa sine refuzul preotilor de a savarsi orice serviciu religios, cat si o pomenire ulterioara. in esenta, Biserica nu accepta incinerarea pentru ca este o forma de dispret fata de natura umana.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1979 seconds )