Libnet.ro
UNICEF

22:00

Familia Regala a Romaniei deplange moartea jurnalistei Cristina Topescu

B1 B1,
Familia Regala a Romaniei deplange moartea jurnalistei Cristina Topescu

Familia Regala a Romaniei a transmis un mesaj de condoleante dupa trecerea in nefiinta a jurnalistei Cristina Topescu. Intelectual rafinat si jurnalist de televiziune de vocatie, Cristina Topescu a avut. continuă pe B1

Familia Regala a Romaniei deplange moartea Cristinei Topescu: A dovedit o neobisnuita discretie, noblete sufleteasca si profunzime a spiritului

Familia Regala a Romaniei a transmis un mesaj de condoleante dupa moartea jurnalistei Cristina Topescu, decorata cu Medalia Regele Mihai I pentru Loialitate.

Asta SCHIMBA TOTUL! Acesta este ADEVARATUL MOTIV al MORTII jurnalistei CRISTINA TOPESCU!

Moartea indragitei jurnaliste Cristina Topescu a socat intreaga tara! Cristina avea 59 de ani si locuia singura, in casa sa din Otopeni. Jurnalista a fost gasita moarta dupa ce vecinii au sunat la 112 pe.

A MURIT CRISTINA TOPESCU. Care a fost ultimul mesaj postat pe Facebook de jurnalista (FOTO)

Romania a fost indoliata duminica seara de anuntul trecerii premature in nefiinta a jurnalistei Cristina Topescu. in varsta de 59 de ani, aceasta a fost gasita decedata in locuinta sa de politistii al.

CUTREMURATOR! Mircea Badea, despre MOARTEA Cristinei Topescu: imi amintesc cand ne-a dat...

Prezentatorul Mircea Badea a vorbit despre disparitia fulgeratoare a Cristinei Topescu, fiind socat de cele intamplate.

Familia Regala transmite condoleante la moartea Cristinei Topescu: A dovedit o neobisnuita discretie, noblete sufleteasca si profunzime a spiritului

Custodele Coroanei, Margareta, si principele Radu au transmis luni condoleante familiei Cristinei Topescu si intreaga lor compasiune colegilor de breasla ai jurnalistei. Jurnalista a avut o respectata cariera publica de patru decenii, in care a dovedit o neobisnuita discretie, noblete sufleteasca si profunzime a spiritului, se arata in mesajul Familiei Regale.

Ce se intampla cu cainii Cristinei Topescu dupa moartea jurnalistei

Dupa ce jurnalista Cristina Topescu a murit la varsta de 59 de ani, presedintele unei asociatii non-profit pentru animale a dezvaluit ce se va intampla cu cei patru caini ramasi acum fara stapan. Acesta a facut declaratii despre dorintele prezentatoarei TV referitoare la cele sase animale de companie pe care le avea, in caz ca i se intampla ceva.

Rares Bogdan, dupa moartea Cristinei Topescu: Cred ca ce a dus la aceasta plecare a fost o dorinta de a se intalni cu tatal ei. Ea a fost un om special, un om bun, sensibil, extrem de cultivat (VIDEO)

Trecerea in nefiinta a jurnalistei Cristina Topescu este o veste groaznica a inceputului de an, a declarat Rares Bogdan, pentru B1 TV. Europarlamentarul PNL, fost jurnalist, a afirmat ca aceasta era un om bun,.

Ministrul Sanatatii, dupa moartea Cristinei Topescu: A fost un om minunat. Acum, cand ma uit in urma, nu-mi vine sa cred ca s-a stins singura si in tacere. Dumnezeu sa o odihneasca in pace!

Victor Costache, ministrul Sanatatii, a transmis ca el si echipa sa regreta profund trecerea in nefiinta a jurnalistei Cristina Topescu. Acum, cand ma uit in urma, nu-mi vine sa cred ca s-a.

CUTREMURATOR! Cristina Topescu, ABANDONATA la morga! Ce se va intampla cu trupul jurnalistei, daca NIMENI nu se va ocupa de funeralii

Vestea mortii Cristinei Topescu a cutremurat Romania. FOTO) Potrivitspynews. ro, autopsia si documentele emis.

Ce s-a intamplat intre Cristina Topescu si fratele ei vitreg, cand Cristi a incercat sa o ajute. Un apropiat face dezvaluiri

Cristina Topescu a decedat cu aproape trei saptamani in urma, la varsta de 59 de ani. Multi dintre apropiatii sai sustin ca fratele ei vitreg, Cristi, ar fi incercat sa o ajute, dar aceasta s-a stins singura, inainte de Revelion. Autoritatile au anuntat duminca faptul ca a fost deschisa o ancheta in cazul mortii jurnalistei, .

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )