Libnet.ro
UNICEF

22:45

Criza din Irak: Operatiune heliopurtata a trupelor speciale irakiene la Tikrit

Hotnews Hotnews,
 Criza din Irak: Operatiune heliopurtata a trupelor speciale irakiene la Tikrit

Trupele speciale ale armatei irakiene au efectuat joi o operatiune heliopurtata si au preluat controlul universitatii din Tikrit, oras cazut in mainile insurgentilor jihadisti, informeaza AFP citand responsabili din randul armatei irakiene. continuă pe Hotnews

John Kerry va merge vineri in Arabia Saudita pentru a discuta despre criza din Irak

Secretarul de Stat american, John Kerry, va efectua vineri o vizita in Arabia Saudita, una neprevazuta in turneul sau, pentru a discuta despre criza din Irak. John Kerry a declarat ca va insista asupra.

Fortele guvernamentale din Irak au respins mai multe asalturi

Fortele guvernamentale din Irak au reusit sa stopeze avansul insurgentilor sunniti spre vestul tarii dupa ce au respins, marti dimineata, un asalt asupra orasului Haditha, in provincia Al-Anbar, si altele impotriva rafinariei de petrol de la Baiji, cea mai mare din Irak.

Evenimentele din Irak continua sa afecteze bursele europene

Actiunile societatilor listate la bursele din Europa au scazut ieri, investitorii fiind atenti la evenimentele din Irak si la evolutia slaba a productiei din zona euro.

Criza din Irak: Rafinaria de petrol Baiji a fost confiscata de rebelii sunniti

Insurgentii sunniti din gruparea terorista Statul Islamic in Irak si Levant SIIL) au obtinut, marti, controlul principalei rafinarii de petrol a tarii, Baiji, situata la 200 de kilometri nord de Bagdad, informeaza BBC.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )