Libnet.ro
UNICEF

07:31

Fortele guvernamentale din Irak au respins mai multe asalturi

România Liberă România Liberă,
Fortele guvernamentale din Irak au respins mai multe asalturi

Fortele guvernamentale din Irak au reusit sa stopeze avansul insurgentilor sunniti spre vestul tarii dupa ce au respins, marti dimineata, un asalt asupra orasului Haditha, in provincia Al-Anbar, si altele impotriva rafinariei de petrol de la Baiji, cea mai mare din Irak. continuă pe România Liberă

Criza din Irak: Jihadistii au ocupat 3 orase din provincia Anbar (surse)

Insurgentii sunniti apartinand grupului Statului Islamic din Irak si Levant SIIL) au ocupat duminica trei orase din provincia Anbar din vestul Irakului, au declarat martori si surse din fortele de securitate pentru Reuters.

John Kerry va merge vineri in Arabia Saudita pentru a discuta despre criza din Irak

Secretarul de Stat american, John Kerry, va efectua vineri o vizita in Arabia Saudita, una neprevazuta in turneul sau, pentru a discuta despre criza din Irak. John Kerry a declarat ca va insista asupra.

Evenimentele din Irak continua sa afecteze bursele europene

Actiunile societatilor listate la bursele din Europa au scazut ieri, investitorii fiind atenti la evenimentele din Irak si la evolutia slaba a productiei din zona euro.

Romanii lucreaza cele mai multe ore pe an din UE: cum stau celelalte tari europene

Romanii cu norma intreaga sunt cei care lucreaza cele mai multe ore din Uniunea Europeana, cu o medie de 2. 099 de ore pe an in 2013. Tot romanii ocupa prima pozitie in UE si dupa numarul de ore lucrate pe an de angajatii part-time, cu 1. 272 de ore in.

Romanii lucreaza cele mai multe ore pe an din UE: cum stau alte tari europene

Romanii cu norma intreaga sunt cei care lucreaza cele mai multe ore din Uniunea Europeana, cu o medie de 2. 099 de ore pe an in 2013. Tot romanii ocupa prima pozitie in UE si dupa numarul de ore lucrate pe an de angajatii part-time, cu 1. 272 de ore in.

Seful DNA a dat in judecata postul de televiziune Antena 3 si mai multe persoane, printre care si pe Mihai Gadea, pentru atac la viata personala

Procurorul-sef al Directiei Nationale Anticoruptie DNA), Laura Codruta Kovesi, a dat in judecata postul de televiziune Antena 3 si mai multe persoane, printre care si pe Mihai Gadea si Mugur Ciuvica, cerand daune de 250. 000 de euro pentru atac la viata personala. De asemenea, Kovesi a sesizat si CNA-ul, dar si Inspectia Juridica din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii CSM).

ADMITERE FACULTATE 2014 Topul specializarilor cu cele mai multe locuri. Medicina si Dreptul, pe primele locuri

Specializarea Medicina de la Facultatea de Medicina a UMF Carol Davila din Bucuresti are cele mai multe locuri din tara disponibile la admiterea de anul acesta: 1. Urmeaza Dreptul si apoi specializarea Limbi Straine, ambele la Universitatea din Bucuresti, potrivit cifrelor de scolarizare propuse de Ministerul educatiei.

Un autocar MAI si mai multe platforme vor aduce 29 de turisti romani si 8 masini din Bulgaria

Un autocar al Ministerului Afacerilor Interne MAI) si mai multe platforme vor ajunge pe litoralul bulgaresc, afectat de inundatii, pentru a prelua 29 de turisti romani si opt masini, a declarat secretarul de stat.

Barack Obama avertizeaza ca insurgentii sunniti din Irak ameninta si alte state

Presedintele american Barack Obama a avertizat, intr-un interviu difuzat duminica, in legatura cu pericolele pe care le creeaza ofensiva fulgeratoare a insurgentilor sunniti in Irak la adresa stabilitatii intregii regiuni. Jihadisti din cadrul gruparii Statul Islamic in Irak si levant SIIL), care au lansat o ofensiva-fulger in Irak pe 9 iunie, isi consolideaza pozitiile in vestul tarii, la frontiera cu Siria, o zona in care vor sa proclame un califat.

RAPORT Salariatii cu norma intreaga din Romania au lucrat anul trecut cele mai multe ore din Uniunea Europeana

Salariatii cu norma intreaga din Romania au lucrat anul trecut in medie 2. 099 de ore, cel mai mult in randul tarilor din UE, in timp ce liber-profesionistii romani, cu 2. 024 de ore, se numara printre europenii cu cea mai redusa activitate, potrivit institutului francez Coe-Rexecode.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )