Libnet.ro
UNICEF

23:30

Criza imigrantilor, abordata la intalnirea dintre Merkel, Hollande si Porosenko

România Liberă România Liberă,
Criza imigrantilor, abordata la intalnirea dintre Merkel, Hollande si Porosenko

Cancelarul german Angela Merkel a adaugat pe agenda discutiilor cu Francois Hollande si Petro Prosenko si criza refugiatilor. intalnirea dintre cei trei demnitari de la Berlin este onsacrata intensificarii violentelor in Ucraina. continuă pe România Liberă

Situatia din estul Ucrainei si criza refugiatilor, pe agenda discutiilor intre Merkel, Hollande si Porosenko

Cancelarul german Angela Merkel urmeaza sa-i primeasca luni, la Berlin, pe presedintele francez Francois Hollande si presedintele ucrainean Petro Porosenko, o reuniune care are loc de Ziua Independentei Ucrainei, a carei integritate teritoriala este amenintata de un conflict militar in estul separatist, dar si in contextul in care mii de imigranti din Africa, Orientul Mijlociu si Asia genereaza o criza la nivel european.

Ministrul austriac de externe: Criza imigrantilor, un dezastru umanitar

Ministrul austriac de externe, Sebastian Kurz, aflat luni in vizita la frontiera dintre Macedonia si Grecia, a calificat drept dezastru umanitar situatia imigrantilor care se indreapta spre Europa de Vest.

Declaratia DURA a unui oficial austriac privind criza imigrantilor

Ministrul austriac de externe, Sebastian Kurz, a calificat drept dezastru umanitar situatia imigrantilor care se indreapta spre Europa de Vest.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )