Libnet.ro
UNICEF

08:30

Ministrul austriac de externe: Criza imigrantilor, un dezastru umanitar

Antena3 Antena3,
Ministrul austriac de externe: Criza imigrantilor, un dezastru umanitar

Ministrul austriac de externe, Sebastian Kurz, aflat luni in vizita la frontiera dintre Macedonia si Grecia, a calificat drept dezastru umanitar situatia imigrantilor care se indreapta spre Europa de Vest. continuă pe Antena3

Declaratia DURA a unui oficial austriac privind criza imigrantilor

Ministrul austriac de externe, Sebastian Kurz, a calificat drept dezastru umanitar situatia imigrantilor care se indreapta spre Europa de Vest.

Criza imigrantilor risca sa sfasie sufletul Uniunii Europene. Vezi cine spune asta

Agravarea crizei imigratiei ameninta sa sfasie sufletul Uniunii Europene, este de parere ministrul italian de externe, Paolo Gentiloni, alarmat in legatura cu o posibila punere in chestiune a acordurilor .

ONU atrage atentia cu privire la iminenta unui dezastru umanitar in Yemen: 13 milioane de oameni sunt in stare de nesiguranta alimentara, iar sase milioane sunt in pragul foametei

Avertisment al Programului Alimentar Mondial al ONU, privind iminenta unui dezastru umanitar in Yemen privind alimentatia, informeaza Euronews. Potrivit directorului executiv al agentiei, riscul foametei a fost.

Cum afecteaza criza imigrantilor acordurile Schengen

Agravarea crizei imigratiei ameninta sa sfasie sufletul Uniunii Europene, este de parere ministrul italian de externe, Paolo Gentiloni, alarmat in legatura cu o posibila punere in chestiune a acordurilor Schengen.

Criza imigrantilor, abordata la intalnirea dintre Merkel, Hollande si Porosenko

Cancelarul german Angela Merkel a adaugat pe agenda discutiilor cu Francois Hollande si Petro Prosenko si criza refugiatilor. intalnirea dintre cei trei demnitari de la Berlin este onsacrata intensificarii violentelor in Ucraina.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1938 seconds )