Libnet.ro
UNICEF

01:05

CRIZA SIRIA. Rusia a transmis SUA planul privind arsenalul chimic sirian.

România Liberă România Liberă,
CRIZA SIRIA. Rusia a transmis SUA planul privind arsenalul chimic sirian.

Rusia a transmis Statelor Unite planul de plasare sub control international a arsenalului chimic sirian, iar dosarul va fi discutat la Geneva de sefii diplomatiilor celor doua tari, afirma surse oficiale citate de presa rusa, relateaza AFP, conform Mediafax. Citeste si CRIZA SIRIA: Regimul Assad, disensiuni cu Rusia pentru distrugerea arsenalului chimic Am transmis americanilor planul de plasare sub control international a armamentului chimic din Siria. Vom discuta acest dosar la Geneva, a . continuă pe România Liberă

CRIZA SIRIA. La intalnirea SUA-Rusia vor participa si experti in armament.

Experti americani in armament vor fi prezenti joi, la Geneva, in timpul intrevederii pe tema Siriei intre secretarul de Stat american, John Kerry, si ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, anunta Departamentul de Stat american, citat de AFP, conform Mediafax. Citeste si CRIZA SIRIA. Rusia a transmis SUA planul privind arsenalul chimic sirian De asemenea, la discutiile de la Geneva este invitat si emisarul international Lakhdar Brahimi. Discutiile intre John Kerry si Serghei Lavrov pe .

CRIZA SIRIA: Rusia trimite SUA detaliile planului referitor la arsenalul chimic.

Rusia a trimis Statelor Unite, marti, detalii despre initiativa de plasare sub control international a arsenalului chimic sirian, anunta secretarul de Stat american, John Kerry, transmite Mediafax. Informatiile vor fi trimise in cursul zilei de marti, a declarat John Kerry dupa ce a discutat cu ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, citat de AFP.

CRIZA SIRIA. Rusia sfatuieste Siria sa plaseze armele chimice sub control international.

Rusia indeamna regimul Bashar al-Assad sa plaseze sub control international armamentul chimic si sa il distruga, in contextul acuzatiilor privind comiterea unui atac chimic pe 21 august, la periferia Damascului, relateaza AFP, conform Mediafax. Citeste si CRIZA SIRIA. Avertisment al Bashar al-Assad pentru SUA: Daca ne atacati, asteptati-va la orice Stire in curs de actualizare.

CRIZA SIRIA: Ce spune Cameron despre plasarea arsenalul chimic sub control international.

Premierul britanic David Cameron a apreciat luni ca propunerea Rusiei adresata Siriei, de a plasa arsenalul chimic sub control international, este deosebit de binevenita si a declarat ca o astfel de decizie a Damascului ar fi un mare pas inainte, transmite Mediafax. Daca Siria isi va pune armele chimice in afara utilizarii, sub supraveghere internationala, acest fapt cu certitudine va fi un mare pas inainte si va fi incurajat, a afirmat Cameron in fata deputatilor britanici, adaugand .

CRIZA SIRIA: Ce planuri are ONU cu armele chimice.

Secretarul general ONU, Ban Ki-moon, a propus crearea unor zone aflate sub controlul Natiunilor Unite, in Siria, pentru distrugerea armelor chimice, transmite Mediafax. In scopul depasirii paraliziei Consiliului de Securitate, as propune crearea unor zone de distrugere a armelor chimice daca inspectorii vor confirma utilizarea acestui tip de armament, a declarat secretarul general ONU, potrivit AFP. Citeste si Cat va costa la pompa conflictul din Siria Rusia a indemnat regimul Bashar .

CRIZA SIRIA. Reuniune de urgenta a Consiliului de Securitate al ONU.

Presedintele rus Vladimir Putin a afirmat, marti, ca Statele Unite trebuie sa renunte la recursul la forta in Siria, pentru ca initiativa Rusiei privind plasarea sub control a armelor chimice ale acestei tari sa fie eficienta, scrie AFP, conform Hotnews. Citeste si Progrese in criza din Siria: Regimul Assad, pregatit sa plaseze armele chimice sub control international Toate astea au un sens si pot functiona daca partea americana si toti cei care o sustin renunta la recursul la forta, a .

CRIZA SIRIA. Merkel este incantata de propunerea Rusiei privind arsenalul chimic al Siriei.

Cancelarul german Angela Merkel a catalogat luni ca interesanta propunerea rusa de plasare a arsenalului chimic apartinand regimului sirian sub control international si si-a reiterat opozitia categorica fata de o interventie militara in Siria,potrivit Mediafax. Astazi luni) a aparut o propunere interesanta, cu Rusia care a indemnat pentru prima data Siria sa isi puna arsenalul chimic sub control international, a declarat cancelarul intr-o emisiune, pentru postul public ARD, in cadrul .

CRIZA SIRIA. Hillary Clinton: Decizia regimului Assad de a renunta la armele chimice, ...

O eventuala decizie a Siriei de renuntare la arsenalul chimic ar fi o etapa importanta, a declarat fostul secretar de Stat american Hillary Clinton imediat dupa intrevederea pe care a avut-o cu presedintele Barack Obama la Casa Alba, transmite Mediafax. Daca regimul de la Damasc plaseaza imediat stocurile de arme chimice sub control international, asa cum secretarul de Stat John Kerry a discutat cu Rusia, aceasta ar fi o etapa importanta. Dar nu poate fi un nou pretext pentru amanare sau .

CRIZA SIRIA: Regimul Assad, disensiuni cu Rusia pentru distrugerea arsenalului chimic.

Regimul Bashar al-Assad pare sa aiba disensiuni cu Rusia privind distrugerea armelor chimice siriene, Damascul acceptand doar plasarea sub control international a arsenalului neconventional, relateaza Mediafax. Potrivit corespondentului BBC la Moscova, Daniel Sandford, Rusia si Siria au disensiuni in legatura cu distrugerea arsenalului chimic sirian, potrivit BBC News online. Dar Siria probabil va fi nevoita sa accepte pana la urma distrugerea arsenalului chimic intrucat rusii .

CRIZA SIRIA. Barack Obama a decis sa amane, pentru un timp, actiunea militara asupra Siriei.

Barack Obama a declarat marti, la Casa Alba, ca doreste sa ofere o sansa diplomatiei in Siria, in contextul in care Damascul a dat asigurari ca este pregatit sa renunte la arsenalul chimic, informeaza realitatea. net. Dupa 48 de ore de eforturi diplomatice intense, care au indepartat perspectiva atacurilor asupra tarii devastate de razboiul civil, presedintele american a apreciat ca propunerea rusa de plasare a armelor chimice siriene sub control international ar constitui un semn .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )