Libnet.ro
UNICEF

10:30

CSM sesizeaza Inspectia Judiciara si CNA, pentru declaratiile lui Traian Basescu

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CSM sesizeaza Inspectia Judiciara si CNA, pentru declaratiile lui Traian Basescu

Consiliul Superior al Magistraturii a sesizat din nou Inspectia Judiciara, precum si CNA, in legatura cu declaratii referitoare la justitie facute de Traian Basescu la un post de televiziune, dupa ce miercuri si-a insusit un raport al IJ privind alte declaratii care au afectat prestigiul justitiei. continuă pe Ziarul Bursa

CSM sesizeaza iar Inspectia Judiciara, dar si CNA, in legatura cu declaratiile lui Traian Basescu referitoare la justitie

Consiliul Superior al Magistraturii CSM) a sesizat din nou Inspectia Judiciara, dar si Consiliul National al Audiovizualului CNA), cu privire la declaratiile referitoare la justitie facute de fostul presedinte Traian Basescu. Plenul Consiliului tocmai si-au insusit, miercuri, un alt raport al Inspectiei in legatura cu declaratii mai vechi ale fostului sef al statului.

O noua sesizare a Inspectiei Judiciare pentru declaratiile lui Basescu

Consiliul Superior al Magistraturii a sesizat, din nou, Inspectia Judiciara, precum si CNA, in legatura cu declaratiile lui Traian Basescu, la adresa Justitiei, pe care fostul sef al statului le-a facut, miercuri, la un post de televiziune.

CSM a sesizat din nou Inspectia Judiciara, din cauza declaratiilor lui Traian Basescu

Consiliul Superior al Magistraturii CSM) a sesizat din nou Inspectia Judiciara, din cauza declaratiilor lui Traian Basescu. Membrii CSM au luat atitudine dupa ce in urma cu o zi, fostul presedinte a l.

Inspectia Judiciara a fost sesizata in cazul lui Traian Basescu. CSM se plange de noile declaratii ale fostului presedinte (VIDEO)

Inspectia Judiciara a fost sesizata de CSM dupa ce fostul presedinte al Romaniei Traian Basescu a declarat miercuri ca CSM baga maciuca in gura oricui vorbeste despre justitie, informeaza B1.

Inspectia Judiciara: Afirmatiile lui Traian Basescu si ale Elenei Udrea au afectat prestigiul actului de justitie

Inspectia Judiciara a stabilit ca afirmatiile lui Traian Basescu, referitoare la faptul ca Florian Coldea, Codruta Kovesi si Livia Stanciu sunt artizani ai unui mod ravasit de a face justitie, precum si cele ale Elenei Udrea, despre anchetele DNA care o vizeaza, au afectat prestigiul justitiei, informeaza Mediafax.

CSM vrea schimbarea legii audiovizualului, pentru a se evita spectacolul televizat al catuselor (VIDEO)

CSM vrea schimbarea legii audiovizualului pentru a se evita spectacolul televizat al catuselor, informeaza B1 TV. Momentan, membrii Consiliului sunt la stadiul de propuneri. in Comisia Juridica se dezbat mai.

VIDEO Traian Basescu: Inspectia Judiciara si CSM baga maciuca in gura oricui vorbeste despre justitie

Fostul presedinte Traian Basescu a comentat, in cadrul unei interventii telefonice la o emisiune a postului B1Tv, decizia Consiliului Superior al Magistraturii CSM) conform careia ar fi adus atingere independentei justitiei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2342 seconds )