Libnet.ro
UNICEF

05:45

CSU Craiova plateste salarii mai mari decat primele trei din Liga 1

Online Sport Online Sport,
CSU Craiova plateste salarii mai mari decat primele trei din Liga 1

Echipa CSU Craiova are o forta financiara deosebita pentru nivelul ligii secunde, iar Ilie Balaci spune ca la noua formatie din Banie se platesc salarii mai mari decat la primele trei echipe din prima liga. continuă pe Online Sport

Ministerul Sanatatii, acord cu Federatia Sanitas: salarii mai mari si conditii de munca mai bune pentru angajati

Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, a semnat, luni, un acord de parteneriat cu Federatia Sanitas, document care fusese asumat si de fostul ministru al Sanatatii, prin care se angajeaza sa ia masuri pentru o salarizare corecta, pentru conditii mai.

HTC raporteaza pierderi mai mari decat estimarile initiale

Producatorul de terminale mobile HTC a raportat pierderi mai mari decat cele estimate initial in primul trimestru fiscal, pe masura ce compania continua sa piarda teren in fata principalilor concurenti, scrie ZDNet. com .

Razvan Burleanu: Daca se respecta statutul, CSU Craiova n-are drept de promovare. Seful FRF a dezvaluit noile reguli ale sistemului de licentiere

Desi oficialii lui CSU Craiova au anuntat zilele trecute ca echipa lor a primit din partea UEFA dreptul de a promova in Liga 1, presedintele FRF nu este de aceeasi parere, precizand ca formatia din Banie nu poate promova, chiar daca va obtine acest drept pe terenul de joc.

Burleanu il contrazice pe Iorgulescu: CSU Craiova nu are drept de promovare

Razvan Burleanu a declarat, miercuri seara, ca in acest moment echipa CSU Craiova, nu are drept de promovare in Liga 1 potrivit regulamentului FRF in vigoare, asta dupa ce Gino Iorgulescu, presedintele LPF, sustinuse contrariul.

CSU Craiova a primit o veste buna de la UEFA: Echipele nou afiliate pot sa urce din primul an in esalonul superior

Desi a fost infiintata anul trecut, daca va promova la finalul play-off-ului din Liga a 2-a, CSU Craiova va primi dreptul de a juca in primul esalon fotbalistic al tarii.

CSU Craiova are sprijinul UEFA si poate ataca promovarea

Ion Geolgau, directorul general al CSU Craiova, a declarat la o emisiune locala ca a primit din partea UEFA avizul favorabil in ceea ce priveste posibilitatea de a evolua in Liga 1 daca acest lucru va fi reusit pe cale sportiva.

Salariul mediu net a urcat in februarie cu un leu, pana la 1626 lei. Cele mai mari salarii au fost in industria tutunului. La capatul opus- industria hoteliera

In luna februarie 2014, salariul mediu net din Romania a fost de 1. 626 lei, mai mare cu un leu fata de ianuarie, arata datele comunicate luni dimineata de Statistica. Cel mai bine se castiga in industria tutunului 4648 lei), iar cele mai mici salarii se plateau in domeniul hotelier 957 lei). E drept, diferente sunt si pe zone geografice, Capitala fiind zona cu cele mai mari salarii. De asemenea, in cursul anului se inregistreaza fluctuatii ale salariilor determinate de acordarea premiilor anuale si a primelor de sarbatori decembrie, martie/aprilie). Acestea influenteaza cresterile sau scaderile in functie de perioada in care sunt acordate, conducand, in cele din urma, la estomparea fluctuatiilor castigului salarial lunar la nivelul intregului an.

Cum sa va protejati in fata celei mai mari gauri de securitate de pe internet - Heartbleed

Ieri am aflat despre una dintre cele mai mari vulneravbilitati de pe internet, care a lasat milioane, zeci de milioane de calculatoare expuse. Heartbleed e o eroare din inima internetului, dintr-un protocol de securitate. Astazi vi-l explicam mai bine, va aratam ce site-uri au fost afectate si cum puteti sa va protejati.

Proiecte de Cristian Mungiu si Catalin Mitulescu au obtinut cele mai mari finantari de la Centrul National al Cinematografiei

Proiectele de lungmetraj fictiune RMN regia: Cristian Mungiu si Cristian Movila) si Fata muntilor regia: Catalin Mitulescu) au obtinut cele mai mari finantari in urma concursului organizat de Centrul National al Cinematografiei, 4. 000 de lei, respectiv 2. 000 de lei, se arata pe site-ul institutiei.

Deficitul comercial a crescut in februarie pentru prima oara in ultimele 16 luni. Importurile au urcat cu 14%, mai rapid decat exporturile, care au avansat cu 12%

Romania a inregistrat, in februarie, un deficit comercial de 314,8 milioane de euro, cu 106,4 milioane de euro mai mare decat cel inregistrat in aceeasi luna a anului trecut, dupa ce importurile au urcat cu 14% in euro, mai rapid decat exporturile 12%), a anuntat Institutul National de Statistica INS). Aceasta este prima crestere din ultimele 16 luni, ultimul avans al deficitului comercial lunar fiind inregistrat in octombrie 2012.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )