Libnet.ro
UNICEF

15:00

Proiecte de Cristian Mungiu si Catalin Mitulescu au obtinut cele mai mari finantari de la Centrul National al Cinematografiei

Hotnews Hotnews,
 Proiecte de Cristian Mungiu si Catalin Mitulescu au obtinut cele mai mari finantari de la Centrul National al Cinematografiei

Proiectele de lungmetraj fictiune RMN regia: Cristian Mungiu si Cristian Movila) si Fata muntilor regia: Catalin Mitulescu) au obtinut cele mai mari finantari in urma concursului organizat de Centrul National al Cinematografiei, 4. 000 de lei, respectiv 2. 000 de lei, se arata pe site-ul institutiei. continuă pe Hotnews

Cristian Mungiu, cea mai mare finantare de la CNC

Cineastul Cristian Mungiu a obtinut cea mai mare finantare, de 4. 000 de lei, la cea mai recenta editie a concursului de proiecte organizat de Centrul National al Cinematografiei CNC), pentru titlul RMN, conform Mediafax.

Salariul mediu net a urcat in februarie cu un leu, pana la 1626 lei. Cele mai mari salarii au fost in industria tutunului. La capatul opus- industria hoteliera

In luna februarie 2014, salariul mediu net din Romania a fost de 1. 626 lei, mai mare cu un leu fata de ianuarie, arata datele comunicate luni dimineata de Statistica. Cel mai bine se castiga in industria tutunului 4648 lei), iar cele mai mici salarii se plateau in domeniul hotelier 957 lei). E drept, diferente sunt si pe zone geografice, Capitala fiind zona cu cele mai mari salarii. De asemenea, in cursul anului se inregistreaza fluctuatii ale salariilor determinate de acordarea premiilor anuale si a primelor de sarbatori decembrie, martie/aprilie). Acestea influenteaza cresterile sau scaderile in functie de perioada in care sunt acordate, conducand, in cele din urma, la estomparea fluctuatiilor castigului salarial lunar la nivelul intregului an.

Dolarul pierde lupta cu cele mai importante valute si ajunge la minimul ultimelor cinci luni

Dolarul a ajuns la minimul ultimelor cinci luni fata de un cos format din cele mai importante valute internationale, investitorii fiind interesati de active cu randamente mai ridicate, odata cu reducerea instabilitatii pietei, relateaza Bloomberg,.

Cautarile avionului cu zborul MH370 al Malaysia Airlines, cele mai scumpe din istoria aviatiei

Operatiunile ample de cautare a avionului Malaysia Airlines cu zborul MH370, in urma cu o luna, ar putea costa sute de milioane de dolari, in conditiile in care autoritatile nu au descoperit inca ramasitele aeronavei, iar submarinele, navele, satelitii si avioanele continua sa scanezeportiuni ale Oceanului Indian. Cautarile MH370, la care participa 26 de tari, devin cele mai scumpe din istoria aviatiei.

Ce branduri bancare au generat cele mai multe conversatii in online-ul romanesc

BCR este brandul care a generat cele mai multe conversatii in randul onlinerilor in intervalul 26 februarie-11 martie 2014: 507. Pozitia a doua este ocupata de Banca Transilvania, care a inregistrat un numar de 306 de mentiuni, in timp ce pe locul al.

Top 10 cele mai bune roluri ale lui Mickey Rooney

Bineinteles ca am vrut sa fiu cunoscut. Acesta sunt eu, un om obisnuit caruia ii place sa placa tuturor. Astfel isi motiva Mickey Rooney pofta de a juca in filme chiar si la o varsta inaintata. El a murit la 93 de ani, dupa o cariera cinematografica inceputa la doar sapte ani. Printre cele mai insemnare pelicule, 250 la numar, in care a jucat se numara Boys Town, Babes in Arms, The Human Comedy sau Breakfast at Tiffanys.

Care sunt cele mai scumpe ceasuri din lume in anul 2014

De la Graff Diamonds Hallucination, un ceas incrustat cu numeroase diamante multicolore, a carui valoare se ridica la 55 de milioane de euro, si pana la Bulgari Diva, un ceas-bijuterie, incrustat cu aproape 800 de diamante fine, iata care sunt cele mai spectaculoase ceasuri lansate in acdrul editiei din acest an a targului Basel World Watch and Jewellery Show.

Cele mai mici preturi la benzina din Europa. Romania pierde 5 pozitii din cauza accizei

Cele mai mici 10 preturi la benzina in Europa variaza intre 0,69 euro si 1,31 euro, iar Romania a fost pana luna trecuta, inainte de introducerea accizei la carburanti, una dintre tarile in care un litru de benzina costa 1,31 euro. Acciza de 7 eurocenti plus TVA a crescut preturile cu aproximativ 0,4 lei pe litru.

Care au fost cele mai cautate volume la Salonul International de Carte pentru Copii

Povesti din Padurea Muzicala, Marile legende ale lumii si Jules Verne au fost printre cele mai bine vandute in cadrul Salonului International de Carte pentru Copii.

Parcul auto a imbatranit in Marea Britanie, una dintre cele mai avansate piete auto din Europa

Parcul auto din Marea Britanie a ajuns la 32 milioane unitati in 2013, in crestere cu 1,3% cea mai mare rata de crestere din ultimii zece ani, reiese din datele Organizatiei Constructorilor si Vanzatorilor de Autovehicule SMMT / Society of Motor Manufacturers and Traders). Ciferele arata ca in Regat parcul auto a imbatranit cu un an, fata de situatia de acum zece ani, iar vechimea medie a unei masini a ajuns la 7,7 ani.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )