Libnet.ro
UNICEF

07:45

CTP il acuza dur pe pe Florin Citu. Ce a observat jurnalistul este uluitor

Playtech Playtech,
CTP il acuza dur pe pe Florin Citu. Ce a observat jurnalistul este uluitor

Din punct de vedere al evenimentelor politice, ziua de ieri a fost una plina. De la excluderea avocatei Diana Sosoaca din partid si pana la votarea bugetului pe 2021, toate au avut importanta lor. Bugetul pe 2021, propus si votat, fara prea mare impotrivire, scoate in evidenta lipsa decziilor promise in campania electorala. Ba mai . continuă pe Playtech

Comisia Europeana estimeaza o crestere economica de 3,8% pentru Romania in acest an. Florin Citu: Este un semnal bun pentru investitori

Comisia Europeana estimeaza pentru Romania o crestere a PIB de 3,8% in 2021 si de 4% in 2022. Premierul Florin Citu sustine ca suntincurajatoare vestile de la Comisia.

Florin Citu, despre introducerea cazurilor de COVID-19 din focare in formula de calcul a incidentei: Se va aplica peste 14 zile. Nu va afecta foarte mult. Este doar o modificare pur statistica (VIDEO)

Premierul Florin Citu a anuntat ca schimbarea formulei de calcul a incidenteu cazurilor de coronavirus din localitati, in sensul includerii si cazurilor din focare, se va aplica abia dupa 14 zile, pentru a.

Florin Citu: Vom creste punctul de pensie de la 1 ianuarie 2022. Anul acesta, punctul de pensie este 1.442 de lei (VIDEO)

Premierul Florin Citu a vorbit, miercuri, la finalul sedintei de Guvern, despre Ordonanta de Urgenta care prevede o reducere a cheltuielilor structurale. Aceasta OUG prevede o crestere a punctului de pensie de.

FLORIN CITU: Bugetul va fi in dezbatere publica pana miercuri

Bugetul, misiune imposibila. in 2020, doar 45% din deficit a fost cauzat de masurile de combatere a pandemiei * Sporurile primite de bugetari vor fi legate de performante, spune premierul Bugetul pentru anul acesta va fi pus in dezbatere publica pana miercuri dimineata cel tarziu, a anuntat ieri premierul Florin Citu. Acesta a afirmat ca deficitul bugetar pe care se fundamenteaza bugetul este de 7% - 7,1% din PIB. Deficitul Romaniei se preconizeaza a fi cel mai ridicat din regiunea Europei Centrale si de Est, insa Ministerul Finantelor a asigurat deja o buna parte din finantare.

Florin Citu, intrevedere cu vicepresedintele executiv al Comisiei Europene. Discutiile cu s-au concentrat pe obiectivele formulate prin Pactul Ecologic European

Premierul Florin Citu este intr-o vizita de lucru la Bruxelles, unde a avut mai multe intrevederi cu inalti oficiali europeni, intre care si vicepresedintele executiv al Comisiei Europene, Frans.

USR ameninta ca nu va vota bugetul! Razboi total intre ministrii USR-PLUS si Florin Citu

Razboi total intre ministrii USR-PLUS si premierul Florin Citu pe banii care decid soarta tarii. Acestia ameninta ca nu vor da avizele pentru aprobarea bugetului pentru 2021 daca nu vor primi sumele cerute. Potrivit unor surse Antena 3 este vorba despre Ministerul Economiei, Sanatatii, Transporturilor si Fondurilor Europene.

Florin Citu: Nu vom creste taxele Nu vor fi afectati cetatenii si nu vor fi afectate companiile private (VIDEO)

Florin Citu da asigurari ca nu vor creste taxele in Romania, iar astfel, cetatenii si companiile private nu vor fi afectate. Mai mult decat atat, el a declarat ca este un an in care tara este in.

Florin Citu, despre buget: Estimam un deficit de 7,16%. Cei de la Comisia Europeana nu sunt foarte fericiti. Vom reveni sub 3% abia in 2024

Premierul Florin Citu a declarat miercuri ca bugetul pentru 2021 va fi pus in dezbatere publica miercuri seara sau joi dimineata. El a declarat ca in acest an vom inregistra un deficit de 7,16%, cu care Comisia Europeana nu este foarte fericita, motiv pentru care Guvernul vine cu un program pe patru ani pentru a reveni la un deficit sub 3%.

Florin Citu: Revenirea deficitului la 3% se va face in 2024

Premierul Florin Citu a declarat miercuri ca pentru acest an va fi estimat un deficit de 7,1%. Deficitul ar urma sa revina la sub 3% in anul 2024. Cresterea economica este estimata pentru 2021 la 4,3%, de .

Florin Citu: Bugetul e finalizat, va fi pus in dezbatere publica marti sau miercuri. Deficitul, intre 7% si 7,1%. La sporuri e vorba de o plafonare, dar urmeaza o lege a salarizarii, care le va lega de performanta (VIDEO)

Prim-ministrul Florin Citu a anuntat luni ca proiectul pentru Legea bugetului de stat pe anul 2021 este finalizat, urmand sa fie lansat in dezbatere publica marti sau miercuri dimineata cel.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2409 seconds )