Libnet.ro
UNICEF

01:06

CTP, dezamagit de Vlad Voiculescu: Are un inceput de mandat care nu prea imi place. imi puneam speranta ca va face niste lucruri bune

Antena3 Antena3,
CTP, dezamagit de Vlad Voiculescu: Are un inceput de mandat care nu prea imi place. imi puneam speranta ca va face niste lucruri bune

Gazetarul Cristian Tudor Popescu se arata dezamagit de inceputul de mandat al noului ministru al Sanatatii, Vlad Voiculescu, si critica unele declaratii ale acestuia. continuă pe Antena3

CTP, despre Vlad Voiculescu: Este dezamagitor pentru mine. A avut un inceput de mandat care nu-mi place

Gazetarul Cristian Tudor Popescu este de parere ca ministrul Sanatatii Vlad Voiculescu are un inceput de mandat dezamagitor si ca a facut mai multe greseli.

Subiectele zilei: CTP: Dl Voiculescu este dezamagitor pentru mine, are un inceput de mandat care nu prea imi place; Descoperire epocala intr-o manastire din Croatia. Ramasitele care pot schimba istoria Huniazilor; De ce inchiderea granitelor nu este o so

Primul manager de spital de care a scapat Nicusor Dan a fost numit pe aceeasi pozitie la Spitalul de Pediatrie Ploiesti. Primarul PNL. 000 leiluna, salariu pentru Directorul din Primaria Capitalei responsabil cu haosul din trafic. Adunarea Generala a Actionarilor decidea pe data de 1 ianuarie.

CTP a izbucnit nervos in direct la TV. De ce este dezamagit total de Vlad Voiculescu

In cadrul unei emisiuni de televiziune, cunoscutul jurnalist Cristian Tudor Popescu il critica dur pe Vlad Voiculescu. Gazetarul este dezamagit de cum si-a inceput mandatul ministrul Sanatatii. De ce este dezamagit total Cristian Tudor Popescu de ministrul Sanatatii Vineri seara la Digi 24, gazetarul l-a criticat pe ministrul Sanatatii. Asta dupa ce Vlad Voiculescu a .

Nicusor Dan, replica pentru Vlad Voiculescu: Trebuie sa invatam sa ne impartim competenta

Primarul General al Capitalei Nicusor Dan i-a replicat ministrului Sanatatii Vlad Voiculescu, care a cerut, in timpul sedintei Comitetului pentru Situatii de Urgenta din Bucuresti, ca restrictiile din Capitala sa fie mentinute. Trebuie sa invatam sa ne impartim competenta. Eu ca autoritate locala am niste atributii, i-a raspuns Nicusor Dan.

PSD cere demisia lui Vlad Voiculescu. Gabriela Firea: Ministrul USR-PLUS al Sanatatii decredibilizeaza campania de vaccinare prin minciuni. A fugit de raspundere din prima zi

PSD solicita demisia lui Vlad Voiculescu din functia de ministru al Sanatatii, a declarat marti Gabriela Firea, prim-vicepresedinta social-democratilor, care spune despre politicianul de la USR-PLUS ca se do.

Gabriela Firea cere demisia lui Vlad Voiculescu de la Ministerul Sanatatii

Gabriela Firea, prim-vicepresedinte al PSD, a cerut demisia ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu, pe motiv ca acesta ar fi un veritabil subminator al campaniei de vaccinare importiva Covid-19, pe care o decredibilizeaza prin minciuni penibile.

Gabriela Firea cere demisia ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu: Decredibilizeaza prin minciuni penibile

Gabriela Firea a cerut demisia ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu, printr-o postare pe Facebook, in care l-a acuzat pe acesta ca decredibilizeaza campania de vaccinare prin minciuni penibile.

FIREA: Cerem demisia lui Vlad Voiculescu

Gabriela Firea a cerut, in numele partidului, demisia ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu, pe motiv ca acesta ar fi un veritabil subminator al campaniei de vaccinare anti-COVID, pe care o decredibilizeaza prin minciuni penibile.

Vlad Voiculescu, despre tensiunile cu Gheorghita si Citu: Exista discutii

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, spune ca nu exista absolut nicio tensiune intre el, premierul Florin Citu si medicul Valeriu Gheorghita: Exista discutii si exista un grup de oameni care au incredere unii in altii.

Vlad Voiculescu incepe epurarile la Ministerul Sanatatii. Cine sunt primele persoane vizate

Vlad Voiculescu a anuntat ca va demite sefii din institutiile subordonate Ministerului Sanatatii, dar si pe majoritatea secretarilor de stat, din vechea garda ramanand un singur liberal, persoana care se ocupa si de coordonarea procesului de vaccinare din cadrul institutiei in prezent: Andrei Baciu.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )