Libnet.ro
UNICEF

11:45

Nicusor Dan, replica pentru Vlad Voiculescu: Trebuie sa invatam sa ne impartim competenta

Adevărul Adevărul,
Nicusor Dan, replica pentru Vlad Voiculescu: Trebuie sa invatam sa ne impartim competenta

Primarul General al Capitalei Nicusor Dan i-a replicat ministrului Sanatatii Vlad Voiculescu, care a cerut, in timpul sedintei Comitetului pentru Situatii de Urgenta din Bucuresti, ca restrictiile din Capitala sa fie mentinute. Trebuie sa invatam sa ne impartim competenta. Eu ca autoritate locala am niste atributii, i-a raspuns Nicusor Dan. continuă pe Adevărul

Scrisoarea deschisa a primarului din Timisoara pentru Vlad Voiculescu si Valeriu Gheorghita

Primarul Timisoarei, Dominic Fritz, a anuntat ca a transmis o scrisoare deschisa catre Valeriu Gheorghita, directorul Centrului National de Coordonare a Actiunii de Vaccinare, dar si minstrului Sanatatii, Vlad Voiculescu.

Cand scapa bucurestenii de restrictii. Nicusor Dan a facut anuntul zilei

S-a anuntat cand scapa bucurestenii de restrictii. Nicusor Dan a facut anuntul zilei. Ce a spus primarul Bucurestiului, dupa ce rata de infectare cu coronavirus a scazut sub 3 la mia de locuitori, cititi un pic mai jos. Nicusor Dan, anunt pentru bucurestenii. Ce se intampla cu restrictiile dupa ce rata de infectare a scazut .

Nicusor Dan, reactie la cererea ministrului Sanatatii ca restrictiile in Capitala sa nu fie relaxate: Trebuie sa respectam legea. Decizia noastra a fost una formala, in baza unei Hotarari de Guvern

Nicusor Dan, Primarul General al Capitalei, a declarat vineri, pentru B1 TV, ca reuniunea de azi a Comitetului Municipal pentru Situatii de Urgenta prin care s-a decis relaxarea restrictiilor in Bucuresti.

Nicusor Dan: Banii publici trebuie cheltuiti corect. N-am de gand sa accept risipa prin preturi umflate sau achizitii nejustificate

Nicusor Dan a transmis joi, dupa intalnireapentrucreare bugetului pentru 2021, ca nu va accepta cheltuieli nejustificate din banii publici sau achizitii nejustificate. Am continuat azi.

L-a demis! Nicusor Dan a luat decizia drastica chiar azi: Nu trebuie distrus

Bucurestiul, capitala europeana, cu cateva milioane de locuitori, sufera. Sufera de frig, sufera de lipsa parcarilor, si sufera de lipsa spatiilor verzi. Aceasta suferinta nu este de ieri de azi, este de foarte multi ani, dar nimeni nu face nimic. in schimb, prin decizii halucinante, si spatiile verzi ramase, copacii, etc, sunt defrisati pe zone .

Nicusor Dan, despre lipsa caldurii din Bucuresti: Sunt tari europene in care e o normalitate sa ai 19 grade

Nicusor Dan a venit cu informatii noi referitoare la lipsa apei calde si a caldurii. Dupa ce acesta a promis o Capitala cu caldura, momentul in care afirmatiile i-au fost infirmate a venit. O cincime din blocurile din Bucuresti se confrunta cu o situatie grea, astfel ca oamenii trebuie sa faca frigul in apartamente. Motivele .

Nicusor Dan, despre centrele de vaccinare: Cred ca este nevoie ca aceasta chestiune sa fie suportata de la nivel national

Primarul Capitalei, Nicusor Dan, a declarat ca este de parere ca procesul de vaccinare impotriva COVID-19 trebuie sa fie facut uniform la nivel national, mai ales ca sunt localitati mai bogate care isi permit sa amenajeze spatii, dar sunt si localitati mai sarace care nu isi permit acest lucru.

VLAD VOICULESCU: Daca platforma nu o sa poata sa permita o programare, luam in considerare o lista de asteptare

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a declarat luni ca, in cazul in care platforma pentru vaccinarea anti-COVID-19 nu va permite programarea pentru o anumita data, una dintre alternative ar fi sa se ia in considerare o lista de asteptare in care doritorii sa se inscrie, urmand ca acestia sa poata fi contactati de autoritati prin call-center, informeaza Agerpres.

Valeriu Gheorghita, despre relatia cu Vlad Voiculescu: Din punct de vedere institutional, lucrurile se desfasoara in conditii normale, avem o colaborare foarte buna (VIDEO)

Valeriu Gheorghita, presedintele Comitetului National pentru vaccinarea impotriva COVID-19, a declarat joi, pentru B1 TV, ca nu au existat tensiuni intre el si ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, ci doar.

Florin Citu neaga ca ar exista tensiuni intre el, Vlad Voiculescu si Valeriu Gheorghita: E doar dorinta ca lucrurile sa mearga perfect, pentru a avea o campanie de vaccinare de succes (VIDEO)

Premierul Florin Citu a negat categoric ca ar exista tensiuni intre el, ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, si coordonatorul campaniei nationale de vaccinare, medicul militar Valeriu Gheorghita. Citu.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2323 seconds )