Libnet.ro
UNICEF

00:07

CTP, sageti catre Ion Tiriac. De la ce au inceput nemultumirile gazetarului: Ce treaba are el?

Playtech Playtech,
CTP, sageti catre Ion Tiriac. De la ce au inceput nemultumirile gazetarului: Ce treaba are el?

Ziua si nemultumirea pentru Cristian Tudor Popescu. De data aceasta, celebrul jurnalist a trimis sageti catre omul de afaceri Ion Tiriac. De la ce au inceput nemultumirile gazetarului. Ce declaratie de-a lui Ion Tiriac l-a deranjat profund pe CTP. Ion Tiriac, atac la adresa tenismenei Serena Williams Cristian Tudor Popescu loveste din nou. Reputatul ziarist . continuă pe Playtech

CTP, o noua intepatura la adresa lui Ion Tiriac: E o combinatie de inutilitate si rautate

CTP a avut o noua reactie in stilul caracteristic, inainte de meciul Simona Halep - Serena Williams, de la Australian Open 2021. Gazetarul l-a intepat din nou pe Ion Tiriac, cel care a ironizat-o pe Serena.

Ion Tiriac, mare gentleman pentru Laurette. Ce a facut pentru fosta lui cucerire

Laurette are mare lipici la barbati, asta o stie toata lumea. Din 2016, de cand au fost surprinsi impreuna la plaja, Ion Tiriac s-a comportat intotdeauna ca un adevarat cavaler pentru Laurette. Ce a facut pentru fosta lui cucerire. Ion Tiriac, mare gentleman pentru Laurette Cu totii stim ca Ion Tiriac este un gentleman, care .

Ion Tiriac demisioneaza de la FRT. Totul din cauza Guvernului, decizia e radicala

Ion Tiriac isi va da demisia din functia de presedinte al FRT, post pe care il ocupa din luna iunie a anului 2020. Afaceristul a luat aceasta decizie dupa ce a analizat perspectivele pe care le are forul intr-un an de pandemie. Ion Tiriac demisioneaza de la conducerea FRT Conducerea Federatiei Romane de Tenis, cu .

De ce a ajuns Ion Tiriac sa o denigreze pe Serena Williams: Daca ar avea putina decenta, s-ar retrage!

Serena Williams se afla in relatii tensionate cu Ilie Nastase, dar si cu Ion Tiriac. in ultimii ani, miliardarul a facut mai multe declaratii controversate la adresa sportivei din SUA. Omul de afaceri i-a.

Ce dezvaluire a facut Simona Halep despre jobul ei. Oare Ion Tiriac va fi de acord cu ea?

La inceputul lui 2021 s-au implinit sapte ani de cand Simona Halep se afla in top 10 WTA. in cadrul conferintei de presa de la Australian Open, tenismena a dezvaluit ca mentinerea pe primele locuri in top WTA s-a datorat muncii imense pe care a depus-o in ultimii ani. Simona Halep, despre succesul sau din .

Ion Tiriac si-a anuntat demisia din fruntea Federatiei Romane de Tenis

Ion Tiriac 81 de ani) si-a anuntat demisia din fruntea Federatiei Romane de Tenis, la mai putin de doi ani din momentul in care a preluat mandatul, informeaza Pro Sport. Fostul mare tenismena.

EXCLUSIV Reactia lui Gelu Voican-Voiculescu, dupa ce asociatiile de revolutionari au cerut desfiintarea Institutului condus de catre Ion Iliescu

Mai multe asociatii de revolutionari au cerut din nou desfiintarea Institutului Revolutiei Romane din Decembrie 1989 IRRD), printr-o scrisoare formulata catre Parlamentul Romaniei. Gelu Voican-Voiculescu,.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )