Libnet.ro
UNICEF

20:30

De ce a ajuns Ion Tiriac sa o denigreze pe Serena Williams: Daca ar avea putina decenta, s-ar retrage!

B1 B1,
De ce a ajuns Ion Tiriac sa o denigreze pe Serena Williams: Daca ar avea putina decenta, s-ar retrage!

Serena Williams se afla in relatii tensionate cu Ilie Nastase, dar si cu Ion Tiriac. in ultimii ani, miliardarul a facut mai multe declaratii controversate la adresa sportivei din SUA. Omul de afaceri i-a. continuă pe B1

Scoasa la pensie de Ion Tiriac si laudata de Patrick Mouratoglou: Ce ne-a aratat jocul de pana acum al Serenei Williams de la AO

In a doua parte a anului va implini 40 de ani, iar daca este sa ne luam dupa vorbele lui Ion Tiriac ar fi trebuit deja sa iasa la pensie. Serena Williams ramane un nume important in tenisul mondial actual, simpla prezenta pe teren dandu-le inca fiori unora dintre adversare. Ajunsa in sferturi la Australian Open, americanca este pregatita de un meci mare contra Simonei Halep.

CTP, sageti catre Ion Tiriac. De la ce au inceput nemultumirile gazetarului: Ce treaba are el?

Ziua si nemultumirea pentru Cristian Tudor Popescu. De data aceasta, celebrul jurnalist a trimis sageti catre omul de afaceri Ion Tiriac. De la ce au inceput nemultumirile gazetarului. Ce declaratie de-a lui Ion Tiriac l-a deranjat profund pe CTP. Ion Tiriac, atac la adresa tenismenei Serena Williams Cristian Tudor Popescu loveste din nou. Reputatul ziarist .

CTP, o noua intepatura la adresa lui Ion Tiriac: E o combinatie de inutilitate si rautate

CTP a avut o noua reactie in stilul caracteristic, inainte de meciul Simona Halep - Serena Williams, de la Australian Open 2021. Gazetarul l-a intepat din nou pe Ion Tiriac, cel care a ironizat-o pe Serena.

Suma uriasa pe care o castiga Simona Halep daca o invinge pe Serena Williams la Australian Open

O noua provocare istorica pentru Simona Halep care se va intalni in sferturile de finala ale Australian Open 2021 cu Serena Williams. Meciul va avea loc marti dimineata, de la ora 10:00, ora Romaniei.

Soc: cine e favorita la casele de pariuri dintre Serena Williams si Simona Halep

Simona Halep a ajuns in sferturile de finala la Australian Open 2021 cu 3: 6, 6: 1 si 6: 4. Simona a jucat impotriva polonezei Iga Swiatek si si-a luat revansa pentru 2020. in sferturile de finala o intalneste pe Serena Williams. Deja s-au facut si cotele la casele de pariuri pentru meciul dintre Serena .

Cand va avea loc marele meci dintre Simona Halep si Serena Williams

Organizatorii de la Australian Open au anuntat programul zilei de marti n. r. 16 februarie), una in care va avea loc si partida dintre Simona Halep 2 WTA) si Serena Williams 11 WTA).

VIDEO Ce a spus Simona Halep despre confruntarea cu Serena Williams din sferturi

Simona Halep va avea parte de inca o confruntare dificila la Australian Open: o va intalni in sferturi pe Serena Williams. Romanca si-a laudat viitoarea adversara si a precizat ca pentru a trece de americanca va trebui sa joace cel mai bun tenis al sau.

VIDEO Serena Williams, victorie in trei seturi cu Aryna Sabalenka Americanca, posibil duel cu Simona Halep

Serena Williams a castigat duelul loviturilor puternice cu Aryna Sabalenka si s-a calificat in sferturile de la Australian Open, runda in care se va duela cu invingatoarea partidei dintre Simona Halep si Iga Swiatek.

Serena Williams, mesaj ferm pentru Simona Halep. Ce se va intampla pe teren

Doua jucatoare de top, Serena William si Simona Halep se vor reintalni in sferturile Australian Open 2021. Dupa un joc spectaculos din Optimi, Simona a reusit sa se califice. La fel si americanca Serena Williams, dar mesajul acesteia catre Simona este unul razboinic. Serene Williams si Simona Halep, un duel de finala Fostul numar 1 .

Istoria confruntarilor Simona Halep contra Serena Williams

Capul de afis al sferturilor de finala de la Australian Open il reprezinta duelul dintre Simona Halep si Serena Williams, doua foste lidere mondiale din generatii diferite.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )