Libnet.ro
UNICEF

21:30

Cum anunta presa straina arestarea primarului Bucurestiului, Sorin Oprescu

Antena3 Antena3,
Cum anunta presa straina arestarea primarului Bucurestiului, Sorin Oprescu

Principalele agentii straine de presa anunta retinerea lui Sorin Oprescu, suspectat de coruptie, citand DNA si dezmintirile avocatului primarului Capitalei, informatie preluata de numeroase publicatii si. continuă pe Antena3

Presa straina, despre retinerea lui Sorin Oprescu: Edilul Bucurestiului percepea 10% din contractele desfasurate de primarie

Retinerea pentru 24 de ore a primarului Capitalei, Sorin Oprescu, a intrat si in atentia presei internationale. Site-ul blink. htcsense. com noteaza ca ca edilul Bucurestiului a fost retinut sambata noapte,.

Ce scrie presa straina despre retinerea influentului Sorin Oprescu

Principalele agentii straine de presa anunta retinerea lui Sorin Oprescu, suspectat de coruptie, citand DNA si dezmintirile avocatului primarului Capitalei, informatie preluata de catre numeroase publicatii si site-uri de stiri din intreaga lume, dar si de posturi de radio si televiziune, scrie Mediafax.

Ce scrie presa straina despre retinerea lui Sorin Oprescu

Stirea ca primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a fost retinut sambata noaptea, dupa ce a fost prins in flagrant cand lua mita, a ajuns in presa internationala, scrie ziare. com. Procurorii anticoruptie din Romania l-au.

Ce glume fac internautii pe seama primarului Capitalei, Sorin Oprescu, arestat pentru mita

In spatiul public au aparut foarte multe glume pe seama edilului Capitalei, Sorin Oprescu, arestat pentru luare de mita. Astfel, cele mai cunoscute publicatii umoristice din tara au realizat materiale care il satirizeaza pe primarul general al Capitalei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )