Libnet.ro
UNICEF

21:30

Cum arata casa lui Ionut Dolanescu din America. E gard in gard cu parcul Walt Disney

Playtech Playtech,
Cum arata casa lui Ionut Dolanescu din America. E gard in gard cu parcul Walt Disney

Ion Dolanescu a decis, de ceva vreme, ca a doua casa sa ii fie Romania, caci cea mai mare parte din timp o petrece in SUA. Cum arata locuinta cantaretului de muzica populata din Orlando? Cum arata casa lui Ion Dolanescu din Los Angeles? Precum mama sa, Maria Ciobanu, care s-a mutat in Los Angeles, . continuă pe Playtech

Cum arata casa lui Ionut Dolanescu din Los Angeles. E gard in gard cu parcul Walt Disney

Ion Dolanescu a decis, de ceva vreme, ca a doua casa sa ii fie Romania, caci cea mai mare parte din timp o petrece in SUA. Cum arata locuinta cantaretului de muzica populata din Los Angeles? Cum arata casa lui Ion Dolanescu din Los Angeles? Precum mama sa, Maria Ciobanu, care s-a mutat in Los .

Lui Ionut Dolanescu i-au murit si unchiul si matusa, in aceeasi zi. Ce se intampla acum cu artistul indoliat

Este doliu in familia Mariei Ciobanu si a cantaretului Ionut Dolanescu. Artista a anuntat cu durere in suflet in urma cu doua zile pierderea ultimului ei frate, Ilie, dar si trecerea in nefiinta a surorii regretatului Ion Dolanescu. Familia lui Ionut Dolnescu a primit o lovitura crunta zilele acestea. S-a stins din viata atat unchiul .

CE TRAGEDIE! DURERE FARA MARGINI pentru Maria Ciobanu si Ionut Dolanescu! AU MURIT iN ACEEASI ZI... Dumnezeu sa-i odihneasca in pace

Artistii de muzica populara Maria Ciobanu 82 ani) si fiul ei, Ionut Dolanescu 47 ani) sunt in doliu! COSMAR iN LUMEA MONDENA! CORNELIA CATANGA, LA UN PAS DE MOARTE! S-A iNTAMPLAT DUPA INFARCT! VA.

Doua vile spectaculoase din Cotroceniul interbelic, scoase la vanzare. Cum arata casa cu 12 camere complet mobilata

Trei proprietati din Cotroceniul interbelic, unele in stil neobrancovenesc cu accente bizantine, altele in stil neoromanesc, au fost scoase la vanzare de Artmark Historical Estate cu preturi incepand de la 1,3 milioane de euro.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )