Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cum arata sotia lui Mihai Bobonete din Las Fierbinti. Asa a cunoscut-o, de fapt

Playtech Playtech,
Cum arata sotia lui Mihai Bobonete din Las Fierbinti. Asa a cunoscut-o, de fapt

Mihai Bobonete, alias Bobita este unul dintre actorii emblematici ai serialului Las Fierbinti si, totodata, prezentatorul emisiunii Falsez pentru tine de la Pro TV. Acesta a pus stop activitatilor obisnuite si a fugit in vacanta, la mare, alaturi de sotie si cei doi copii: Maria si Octavian. Bobita din Las Fierbinti, un familist convins Mihai . continuă pe Playtech

Cum arata sotia lui Nea Popa din La Bloc. Anuntul facut acum de Draguta

De-a lungul anilor telespectatorii PRO l-au putut urmarii intr-unul din sitcom-urile romanesti aparute in anii 2000. Toata lumea il stie de Nea Popa, din celebrul serial de comedie La Bloc. Actorul Tudorel Filimon a implinit o frumoasa varsta pe 26 iulie si a fost sarbatorit in familie. Nea Popa ajuns la 67 de ani si .

Cum arata corpul lui Mihai Morar, dupa sapte saptamani de antrenamente zilnice

Sub hashtag-ul zilnic, multe persoane din showzbiz-ul romanesc au inceput sa impanzeasca retelele de socializare cu filmulete in timp ce fac sport, aratand, cand si cand, si rezultatele muncii. Unul dintre sustinatorii acestei initiative este Mihai Morar. Omul de radio a facut miscare zilnic, timp de sapte saptamani, iar recent a aratat roadele muncii sale, .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )