Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cum arata spitalul din Belgia unde medicul erou de la Piatra Neamt a fost dus. Asa ceva rar vezi in Romania

Playtech Playtech,
Cum arata spitalul din Belgia unde medicul erou de la Piatra Neamt a fost dus. Asa ceva rar vezi in Romania

Medicul erou Catalin Denciu, ranit in incendiul de la Piatra Neamt, a fost transportat de urgenta, duminica, la Spitalul Militar Regina Astrid din Belgia. Imaginile cu institutia sunt dincolo de orice imaginatie, rar vezi asa ceva in Romania. Eroul incendiului de la spitalul din Piatra Neamt, transferat in Belgia Cu arsuri pe 40% din suprafata . continuă pe Playtech

Cum arata centrul de mari arsi al spitalului militar Regina Astrid din Belgia unde va fi tratat medicul erou de la Piatra Neamt

Spitalul militar din Neder-Over-Hembeek este un reper european pentru tratamentul arsurilor severe. Centrul de Mari Arsi a fost renovat si reamenajat recent prin separarea completa a diferitelor sectii. Fiecare dintre acestea a fost amenajate tinand condt de cerintele tehnice stricte: higrotermie, igiena, climat, materiale, finisaje etc.

Cum se simte medicul erou de la Neamt. Aflat intr-un spital din Belgia, Catalin Denciu ar fi intubat, dar intr-o stare stabila

Medicul erou Catalin Denciu a ajuns la Spitalul Militar Regina Astrid din Belgia, unde in prezent ar fi intubat, dar in acest moment este intr-o stare stabila. Echipa medicala de acolo i-a facut deja o evaluare,.

GCS: Medicul-erou internat la spitalul din Belgia este in continuare in stare grava

Grupul de Comunicare Strategica - GSC - a trimis un comunicat referitor la starea de sanatate a medicului anestezist Ionel Catalin Denciu, cel care a sarit in foc pentru a salva pacienti in timpul incendiului de la Spitalul Judetean de Urgenta din Piatra Neamt.

Medicii din Belgia, optimisti in ceea ce priveste starea doctorului Catalin Denciu (surse)

Surse medicale din Romania sustin ca specialistii de la spitalul din Belgia sunt optimisti in ceea ce priveste evolutia starii de sanatate a medicului Catalin Denciu. Informatii neconfirmate oficial arata ca pacientul roman nu are arsuri pe caile aeriene, zona cea mai afectata fiind antebratul.

Ce i-a spus medicul erou din Piatra Neamt lui Nelu Tataru, in avion

Sunt in deplasare la Spitalul Judetean din Piatra Neamt. Un eveniment tragic, in terapie intensiva, soldat cu decesul a 10 pacienti: opt din salonul unde a avut loc incendiul si doi din salonul alaturat. Un medic afectat de incendiu, cu 40% arsura, si inca trei cadre medicale cu arsura de gradul 1 si 2 pe .

Ludovic Orban: Medicul erou de la Piatra Neamt a ajuns la Spitalul Militar Regina Astrid din Belgia si este in tratament Colegii belgieni ne-au semnalat ca exista un bombardament din partea jurnalistilor din Romania (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a oferit, duminica, noi detalii despre starea lui Catalin Denciu, medicul erou care era de garda la sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Judetean Piatra Neamt sambata seara in.

Medicul-erou, Catalin Denciu, i-a spus in avion lui Tataru ce s-a intamplat la ATI in Neamt: Am incercat sa salvez ce se mai putea

Medicul Catalin Denciu, eroul din incendiul de la Sectia ATI a spitalului din Piatra Neamt, i-a relatat Ministrului Sanatatii, Nelu Tataru, ce s-a intamplat in salonul in care au murit 10 pacienti. Cei doi se aflau sambata seara in zborul de la Iasi spre Bucuresti, unde medicul a fost adus la Spitalul Floreasca pentru evaluare.

Medicul-erou Catalin Denciu a fost confirmat cu Covid-19. Acesta a mai fost infectat si in aprilie cu noul coronavirus

Medicul erou de la SJ Neamt care a facut tot ce i-a stat in putinta sa salveze cat mai multi pacienti intubati la ATI din calea flacarilor, a fost confirmat cu Covid-19, la testul facut chiar inainte de plecarea in Belgia, a anuntat Nelu Tataru.

Nelu Tataru, despre medicul erou de la Neamt: Este stabil in acest moment S-a efectuat si o procedura de dializa (VIDEO)

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a oferit noi detalii despre starea lui Catalin Denciu, medicul erou care a suferit arsuri in tragedia de la Piatra Neamt si care a fost ulterior transferat in Belgia pentru tr.

Ce spun fostii pacienti despre medicul-erou din dezastrul cu 10 morti de la Neamt. Eroii sunt oameni simpli

Catalin Denciu 48 de ani), vrancean de loc, a suferit arsuri grave, pe 40% din corp, in timp ce incerca disperat sa salveze pacienti din flacari de la ATI. A fost transferat la un spital din Belgia.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.21 seconds )