Libnet.ro
UNICEF

23:00

Nelu Tataru, despre medicul erou de la Neamt: Este stabil in acest moment S-a efectuat si o procedura de dializa (VIDEO)

B1 B1,
Nelu Tataru, despre medicul erou de la Neamt: Este stabil in acest moment S-a efectuat si o procedura de dializa (VIDEO)

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a oferit noi detalii despre starea lui Catalin Denciu, medicul erou care a suferit arsuri in tragedia de la Piatra Neamt si care a fost ulterior transferat in Belgia pentru tr. continuă pe B1

NELU TATARU: Medicul transferat in Belgia este stabil in acest moment

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a informat, astazi, ca, in prezent, este stabila starea medicului care a suferit arsuri in incendiul de la Spitalul din Piatra Neamt si care a fost transferat in Belgia.

Nelu Tataru, despre tragedia de la Piatra-Neamt: Oricat au incercat cei doi medici si cele doua asistente sa intervina, a fost peste puterile lor. Cred ca am facut tot ce se putea pentru acesti pacienti. Cei care au gresit sa raspunda

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, spune ca interventia celor doi medici si a celor doua asistente in momentul incendiului de la sectia ATI de la Spitalul din Piatra-Neamt a fost peste puterile acestora, in.

Adevarul despre medicul erou de la Piatra Neamt. O fosta pacienta rupe tacerea

Saptamana trecuta o noua drama, compartiva cu cea din Colectiv, a avut loc la Piatra Neamt. Un incendiu de proportii a avut loc la Spitalul din Piatra Neamt, soldat cu zece decese. in acelasi incendiu alte persoane au fost ranite grav, printre care si medicul Ioan Catalin Denciu. Acesta, in incercarea de a-si salva pacienti, .

Nelu Tataru despre demiterea managerului Spitalului Piatra Neamt: Legislatia nu ne permite

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a precizat ca o eventuala masura de demitere a managerului Spitalu.

Nelu Tataru, despre reforma sistemului medical: Atat timp cat nu vom schimba un management politic cu unul profesional, nu vom avea sanse de reusita

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat luni seara, referindu-se la incendiul din sectia ATI de la Piatra Neamt, ca atata vreme cat managementul unitatilor medicale din Romania nu va fi asigurat de.

Primele cuvinte pe care medicul-erou Catalin Denciu i le-a spus lui Nelu Tataru despre ce s-a intamplat in salonul mortii

Zece oameni au murit in urma incendiului care a izbucnit la sectia ATI a Spitalului Judetean Neamt. Medicul Ioan Catalin Denciu, cel care a suferit arsuri grave in incercarea de a-si salva pacientii din.

Patriarhul Daniel, dupa incendiul de la Piatra Neamt: Ne rugam lui Dumnezeu pentru odihna sufletelor celor decedati. Ce spune despre medicul erou

Patriarhul Daniel afirma, intr-un mesaj de compasiune pentru victimele incendiului de la Spitalul Judetean din Piatra Neamt, ca preotii se roaga lui Dumnezeu pentru odihna sufletelor celor decedati si pentru insanatosirea grabnica a celor raniti, intre care se afla si medicul de garda care a pus viata pacientilor sai mai presus de propria sa viata.

Medicul-erou de la Neamt este intubat, cu arsuri pe 70% din corp. Primele 3 zile, critice - Surse

In seara de sambata, cand a izbucnit incendiul la ATI a Spitalului din Piatra Neamt, doctorul Catalin Denciu, in varsta de 42 de ani, a scos pacientii COVID din salonul alaturat celui care ardea, ajutat de alti 3 colegi, chirurgul Pavel Bors si doua asistente. Apoi a intrat in salonul cuprins de flacari, pentru a incerca sa salveze vietile celor aflati deja in stare grava la ATI.

Ce spun fostii pacienti despre medicul-erou din dezastrul cu 10 morti de la Neamt. Eroii sunt oameni simpli

Catalin Denciu 48 de ani), vrancean de loc, a suferit arsuri grave, pe 40% din corp, in timp ce incerca disperat sa salveze pacienti din flacari de la ATI. A fost transferat la un spital din Belgia.

Medicul-erou de la ATI Neamt este fiul unui scriitor din Vrancea. Sotia sa este tot medic

Medicul grav ranit in incendiul din Spitalul Judetean Neamt este din Focsani. Ioan Catalin Denciu era de garda in seara de sambata, 14 noiembrie, cand focul a izbucnit in sectia ATI. Zece oameni, pacienti Covid-19 imobilizati la pat, au murit, iar alti 7 oameni au fost raniti.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )