Libnet.ro
UNICEF

06:30

Cum arata topul celor mai dispretuiti directori din tech

Playtech Playtech,
Cum arata topul celor mai dispretuiti directori din tech

Totdeauna am avut o fascinatie pentru statistici, iar topul celor mai dispretuiti si apreciati directori din tech nu trebuie trecut cu vederea. Un nou studiu publicat in urma cu cateva zile de cei de la Morning Consult ne ofera mai multe ierarhii cu persoanele importante din domeniul IT la nivel global. in mod evident, nu []. continuă pe Playtech

Padurea Hoia-Baciu, in topul celor mai stranii locuri din lume, subiect de documentar turistic, cu voci de la BBC si CNN. Trailerul a fost deja lansat FOTO VIDEO

Padurea Hoia-Baciu din judetul Cluj, inclusa in diferite topuri ale celor mai stranii locuri din lume, devine subiect de documentar, care isi propune sa determine turistii straini sa viziteze zona si sa se convinga pe propria piele daca fenomenele aduse in discutie sunt realitate sau mit. Filmul va fi narat de Peter Baker, fost prezentator la BBC, si de Eric Gordon, voice-over pentru programe CNN.

O jandarmerita din Galati, in topul celor mai frumoase femei in uniforma

In topul celor mai apreciate femei in uniforma se afla si o jandarmerita din Galati. in luna martie, Lacramioara Andrei ar putea fi pe coperta paginii Facebook a Ministerului Afacerilor Interne, precum si pe coperta Revistei Pentru Patrie. Pentru ca aceasta sa castige competitia, fotografia jandarmeritei are nevoie de cat mai multe aprecieri.

Topul celor mai periculoase orase din Europa. Pe ce loc se afla Bucurestiul

Siguranta este unul dintre cei mai importanti factori de decizie atunci cand alegi sa locuiesti undeva, scrie zf. ro. in fiecare an Mercer, una dintre cele mai mari companii de consultanta din lume,.

Cele mai frumoase dormitoare din lume

Editorii revistei Vogue au intocmit lista celor mai frumoase dormitoare din lume. Iata 20 dintre acestea si tot atatea surse de inspiratie pentru amenajarea camerei in care dormiti.

Preferintele sexuale ale celor mai mari tirani ai lumii: Ceausescu era timid, Lenuta isi inregistra baietii facand sex, iar Hitler isi reprima homosexualitatea

Viata sexuala a celor mai cruzi dictatori ai lumii s-a aflat in repetate randuri sub lupa specialistilor. Timizi precum Ceausescu sau perversi ca Lenuta, Prima Doamna care isi inregistra propiii baieti facand sex, ori adevarati maratonisti sexuali, precum Mossolini si Castro, cu mii de cuceriri pe parcursul vietii, fanteziile liderilor intunecati ai lumiisunt, in unele cazuri, mai mult decat socante.

OMV Petrom, cel mai bun randament din BET, in ciuda pierderilor raportate pentru 2015

Titlurile OMV Petrom SNP) au inregistrat, in perioada 16-23 februarie, o apreciere de 7,61%, fata de moneda euro, reprezentand cel mai bun plasament din indicele BET, al celor mai lichide zece companii listate.

Cum arata cea mai ingusta casa din Bucuresti. Are doar 4,5 metri latime

Cea mai ingusta casa din Bucuresti a fost construita si amenajata in doi ani de zile cu un buget de 150. 000 de euro. Arhitectii LAMA sunt responsabili de proiectarea unei case cu latimea de 4,5 metri si un.

Acesta este cel mai bun telefon din lume! Lovitura grea pentru Apple

La Mobile World Congress 2016 au fost anuntate cele mai tari gadgeturi din lume in acest moment. GSM Association a anuntat castigatorii celei de-a 21-a editii anuale la Mobile World Congress de.

Cele mai cutremuratoare asasinate din istorie

Sfarsitul tragic al unor oameni de stat sau a unor personalitati importante a socat mereu intreaga lume. Iata cele mai faimoase asasinate din istorie: Mahatma Gandhi: Gandhi a fost impuscat pe 30 ianuarie.

Dani Otil a fost cerut de barbat. Cea mai sexy mamica din Romania il vrea doar pentru ea

Marina Necula, cea mai sexy mamica din Romania - 2012, in direct prin skype, din Maldive, l-a cerut de barbat pe Dani Otil. Vezi reactia lui in materialul video de mai sus.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )