Libnet.ro
UNICEF

08:15

Catalonia: Partidele pro-independenta ar putea obtine cele mai multe voturi la alegerile regionale, dar risca sa piarda majoritatea absoluta

Hotnews Hotnews,
 Catalonia: Partidele pro-independenta ar putea obtine cele mai multe voturi la alegerile regionale, dar risca sa piarda majoritatea absoluta

Partidele care sustin independenta Cataloniei ar urma sa obtina cele mai multe voturi la alegerile regionale anticipate programate pe 21 decembrie, dar ar putea pierde majoritatea absoluta, arata un sondaj publicat duminica in cotidianul La Vanguardia, potrivit Agerpres. continuă pe Hotnews

Alegeri anticipate Catalonia: Partidele pro-independenta ar putea obtine cele mai multe voturi

Partidele care sustin independenta Cataloniei ar urma sa obtina cele mai multe voturi la alegerile anticipate prevazute sa aiba loc in regiune la 21 decembrie, dar si-ar putea pierde majoritatea, releva un sondaj publicat duminica in cotidianul La Vanguardia, citat de Reuters si AFP.

2.159 locuri de munca, vacante in strainatate. Ce state ofera cele mai multe slujbe

Angajatorii din Spatiul Economic European ofera, prin intermediul retelei EURES Romania, 2. 159 locuri de munca vacante, cele mai multe fiind disponibile in Spania.

VIDEO Un individ extrem de periculos, capturat de politisti. A amenintat mai multe persoane, pentru a obtine bani

Catalin Alexe Munteanu, fost Honcila, in varsta de 35 de ani, a fost incatusat de oamenii legii. Acesta este un individ foarte periculos, care se eliberase din inchisoare in urma cu o jumatate de an. El este acuzat ca a amenintat mai multe persoane, pentru a-i da anumite sume de bani.

Deranjezi linistea publica, s-ar putea sa platesti mai mult

Surprize de la MAI in prag de sarbatori. Mai multe legi ar putea fi modificate, in unele cazuri creste valoarea amenzilor, iar in alte situatii vei face inchisoare, in loc de amenda contraventionala.

Cele mai mari probleme de la metrou cu care bucurestenii se confrunta zilnic

Conducerea Metrorex, companie care asigura transportul in subteran in Capitala, prezinta mai multe probleme. Directorul Marin Aldea a fost acuzat de incompetenta si de proasta gestionare a.

Mai multe persoane au fost ucise intr-un atac armat in Texas

Un barbat inarmata deschis focul intr-o biserica din sudul statuluiamerican Texas. Mai multe persoaneau fost ucise sau ranite in urmaataculuiarmat, scrie presa locala, citata de.

Atac armat la o biserica baptista din Texas; mai multe persoane au murit

Un barbat a deschis astazi focul intr-o biserica baptista din Sutherland Springs, Texas, relateaza presa americana, care mentioneaza ca in atac au murit mai multe persoane.

Lux pentru demnitari! SPP cumpara mai multe limuzine blindate, de ultima generatie si cu un cost pe masura (VIDEO)

Daca tot e coloana oficiala, sa fie tot tacamul! Demnitarii nu pot trai fara un transport de lux! Serviciul de Paza si Protectie vrea sa cumpere mai multe limuzine blindate de ultima generatie,.

Proteste impotriva legilor justitiei, organizate maine in mai multe orse ale tarii

Mai multe proteste impotriva proiectului de modificare a legilor justitiei vor fi organizate maine in Capitala si in alte orase ale tarii, potrivit mai multor anunturi postate pe Facebook.

Cod galben de ceata in mai multe judete

O avertizare cod galben de ceata valabila pana la ora 10. 00 a fost emisa de meteorologi, sambata dimineata, pentru mai multe zone din judetele Alba, Brasov, Covasna, Harghita, Mures si Sibiu. Politistii le recomanda soferilor atentie sporita in trafic pe drumurile unde este ceata.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )