Libnet.ro
UNICEF

11:16

Cum explica presedintele Consiliului Fiscal gaura de 10 miliarde de lei pe care Dragnea a gasit-o in bugetul statului

Adevărul Adevărul,
Cum explica presedintele Consiliului Fiscal gaura de 10 miliarde de lei pe care Dragnea a gasit-o in bugetul statului

Diferenta de peste 10 miliarde de lei dintre incasarile la buget din 2016 si cele estimate in rectificarea din noiembrie, adica gaura pe care liderul PSD sustine ca a descoperit-o in buget, este generata, in buna masura, de neatragerea de fonduri europene la nivelul estimat. continuă pe Adevărul

Interviu cu Ionut Dumitru, presedintele Consiliului Fiscal: Guvernul PSD are nevoie de o ajustare de exact 10 miliarde lei

Presedintele Consiliului Fiscal, Ionut Dumitru, explica, intr-un interviu pentru Romania libera, ce ar trebui sa faca PSD pentru a se incadra in deficitul de 3%, convenit cu UE.

Anca Dragu, fost ministru al Finantelor: Daca am fi avut o gaura de 10 miliarde de lei, cum spune dl. Dragnea, deficitul era de 4.1% din PIB, nu de 2.59%

Deficitul bugetar este 2. 59% din PIB fata de 2,8% din PIB, tinta cu care am inceput anul. Asta inseamna ca nu avem o gaura de 10 miliarde de lei. Daca gaura ar fi existat, ea s-ar fi tradus printr-un deficit suplimentar cu circa 1. 3% din PIB si prin urmare am fi incheiat anul cu 4. 1% din PIB. Sa nu uitam apoi faptul ca bugetele Romaniei se verifica si se monitorizeaza de catre Comisia Europeana. Cu atat mai mult bugetul Romaniei, noi fiind un stat aflat intr-o perioada de supraveghere post-program pana prin 2018, a declarat pentru HotNews. ro fostul ministru al Finantelor, Anca Dragu.

Liviu Dragnea sustine ca s-a gasit o gaura de 10 miliarde de lei in buget si ca va face o comisie parlamentara de ancheta pentru Guvernul Ciolos

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a anuntat duminica seara, la Romania TV, ca va face o comisie parlamentara de ancheta, pentru ca s-au gasit probleme mari in Guvern. Liderul PSD sustine ca bugetul are o gaura de 10 miliarde de lei.

Vinovatii in SCANDALUL gaura de 10 miliarde de lei la buget. Se cer DEMISII din BNR si Consiliul Fiscal

Gaura de 10 miliarde de lei de la bugetul de stat zdruncina scena politica. Presedintele PSD, Liviu Dragnea, ii acuza pe tehnocrati ca au dat un tun imens, lasand actual guvernare sa se.

Ciolos: Nu exista gaura de 10 miliarde in buget. PSD nu stie pe unde sa scoata camasa ca sa acopere promisiunile din campanie

Fostul premier Dacian Ciolos spune ca nu exista nicio gaura de 10 miliarde in buget, acuzatie lansata de presedintele PSD Liviu Dragnea, despre care fostul premier spune ca nu stie pe unde sa scoata camasa pentru a acoperi promisiunile populiste din campania electorala.

DRAGU ii da LECTII liderului PSD: Daca am fi avut o gaura de 10 miliarde de lei, cum spune Dragnea, deficitul era de 4.1% din PIB, nu de 2.59%

Daca am fi avut o gaura in buget de 10 miliarde de lei, asa cum sustine Liviu Dragnea, atunci deficitul bugetar ar fi fost de 4,1%, nu de 2,9%, asa cum este acum, a declarat fostul Ministru al Finantelor,.

ANALIZA RFI. Adevarul despre gaura de 10 miliarde lei invocata de Liviu Dragnea: manipulari grosolane

Jurnalistul RFI Romania Constantin Rudnitchi, realizatorul rubricii Economia reala, a explicat astazi cum manipuleaza presedintele Camerei Deputatilor, seful PSD Liviu Dragnea, cand invoca o gaura de 10 milia .

Liviu Dragnea: Comisiile de buget-finante vor ancheta gaura de 10 miliarde de la buget. Programul de guvernare nu este afectat (VIDEO)

Comisie de ancheta pe urmele celor doua rectificari pozitive de anul trecut date de Guvernul tehnocrat! Liviu Dragnea vrea sa afle unde sunt cele 10 miliarde care lipsesc din bugetul de stat. A cerut comisiilor de bu.

Care-ati furat calul lui Ion? Povestea gaurii de 10 miliarde de lei din buget

Intr-o noapte, Ion a visat ca isi cumpara un cal. A doua zi dimineata, dupa ce s-a trezit, si-a numarat banii din portofel. Din banii aceia si-a cumparat un caine, ca nu-i ajungeau de mai mult. Dl Dragnea vrea infiintarea unei comisii care sa-l gaseasca pe cel care i-a furat calul lui Ion. Si sa-l pedepseasca, nu-i asa, exemplar. Cam asa sta treaba, pe scurt, cu gaura de 10 miliarde din buget pe care seful PSD a depistat-o recent.

Fost consilier al lui Ciolos: GAURA nu e la noi, ci la PSD. Nu e 10 miliarde lei, ci 30 miliarde

Dupa ce Liviu Dragnea a acuzat fostul Guvern Ciolos ca a creat o gaura in buget de zece miliarde de lei prin rectificarea bugetara din noiembrie 2016, reactile fostilor tehnocrati au curs in.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2332 seconds )