Libnet.ro
UNICEF

13:15

Cum se explica victoria lui Iohannis? Afla cele mai bune explicatii, azi, la Sinteza zilei

Antena3 Antena3,
Cum se explica victoria lui Iohannis? Afla cele mai bune explicatii, azi, la Sinteza zilei

Victoria lui Klaus Iohannis nu era sperata nici macar de sustinatorii sai. in toate sondajele Victor Ponta era dat drept castigator. Cum se explica asadar victoria lui Iohannis? Nu pierde cele mai bune. continuă pe Antena3

Radu Banciu, despre victoria lui Iohannis: Nu exista niciun cetatean care sa fi dat un asemenea pronostic (VIDEO)

RaduBanciu a vorbit, luni seara, in emisiunea Lumea luiBanciu difuzata de postulB1 TV, despre alegerile prezidentiale si victoria luiKlaus Iohannis. Nu exista niciun cetatean care .

Peste 17.100 de posturi de munca vacante la nivel national, cele mai multe fiind in Bucuresti

Peste 17. 100 de locuri de munca sunt disponibile, cele mai multe fiind in Capitala si in judetele Cluj, Prahova, Arad si Ilfov, iar cele mai putine in Suceava, Mehedinti si Bacau.

Una dintre cele mai noi si performante tehnici de radioterapie din lume, disponibila la Institutul Regional de Oncologie din Iasi

Institutul Regional de Oncologie din Iasi a introdus una dintre cele mai noi si performante tehnici de radioterapie din lume, care ii poate ajuta pe pacientii cu tumori cerebrale, pulmonare sau din categoria ORL.

Cele mai asteptate telefoane din 2015

Anul 2014 aproape s-a terminat, iar oamenii deja asteapta viitoarele telefoane de top care se vor lansa in anul 2015. Sa vedem ce ne pregatesc marii producatori. Putem spune ca 2014 a fost un an cu adevarat foarte bun din punct de vedere al dispozitivelor care au aparut pe piata. Am avut parte de Samsung Galaxy S5 care nu a fost exact tot ceea ce sperau utilizatorii, HTC a lansat noul One M8, unul dintre cele mai frumoase smartphone-uri de [].

Alegeri prezidentiale 2014. PSD Dambovita: ACL recurge la cele mai josnice si ilegale metode de campanie electorala

ACL Dambovita, in stilul deja cunoscut, practica si de aceasta data o campanie de denigrare a candidatului PSD, recurgand la cele mai josnice si ilegale metode, desi conform legislatiei in vigoare campania electorala s-a incheiat.

Flota, pe apa sambetei. Vezi aici cele mai importante tunuri financiare

Antena 3 prezinta raportul parlamentar care arata modul in care flota comerciala a fost distrusa cu buna stiinta si va arata cele mai importante tunuri financiare. Cam toate asocierile companiei Petromin au.

Cele mai bune telefoane ale anului 2014

Suntem aproape de finalul anului si e cazul sa vedem cele mai bune telefoane pe care le-au lansat producatorii anul acesta.

FOTO: Universuri subterane. Cum arata cele mai frumoase PESTERI din lume

Cele mai frumoase pesteri din lume pot fi considerate ca fiind adevarate universuri subterane, iar farmecul lor este condimentat cu legende si mituri.

80.000 de euro de la buget pentru ca cetatenii sa afle pe internet magazinele cu cele mai mici preturi la alimentele de baza - proiect pilot

Romanii vor avea la dispozitie incepand din luna martie 2015 o platforma online unde vor putea compara si identifica magazinele de unde pot cumpara alimentele de baza la cele mai mici preturi, potrivit unui proiect pilot anuntat vineri de Consiliul Concurentei. Proiectul va fi implementat in Capitala in perioada martie-decembrie 2015 cu o finantare de 80. 000 de euro de la bugetul de stat, urmand ca dupa incheierea acestei perioade sustinerea financiara sa se realizeze din fonduri europene, au precizat pentru HotNews. ro oficialii autoritatii.

Chinezii de la Xiaomi pregatesc unul dintre cele mai bune smartphone-uri

Chinezii de la Xiaomi ne tenteaza cu un telefon foarte bun pe care il vor lansa in curand. Dupa specificatiile scapate online este unul dintre cele mai performante.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2332 seconds )