Libnet.ro
UNICEF

11:31

Cum a fost 2016 pentru vedetele noastre Partea 1

ADPM ADPM,
Cum a fost 2016 pentru vedetele noastre Partea 1

Pentru multi dintre noi, anul 2016 a fost unul plin de proiecte reusite, dar si de multe incercari menite sa ne faca mai puternici pentru ceea ce va urma. Iata cum a fost 2016 pentru vedetele din showbiz, descris chiar de ele in frazele ce urmeaza. continuă pe ADPM

Simona Halep, aproape de un nou premiu: A fost nominalizata pentru lovitura anului in Fed Cup (VIDEO)

Ultima zi a anului ar putea sa fie una fericita pentru Simona Halep. Jucatoarea de tenis din Romania, situata pe locul 4 mondial, a fost nominalizata pentru lovitura anului in Fed Cup,.

Sevil Shhaideh confirma ca a primit amenintari cu moartea: Nu a fost usor pentru noi. Eu nu sunt o functie in stat, sunt un om simplu. Nu am paza, nu am SPP

Prima propunere a coalitiei PSD-ALDE pentru functia de premier, Sevil Shhaideh, sustine ca, familia sa s-a confruntat cu dificultati dupa asa-zisele discutii, descoperiri, investigatii aparute in presa. Totodata, ea a afirmat, joi seara, la postul de televiziune Romania TV, ca familiei sale nu i-a fost usor sa treaca peste amenintarile din ultima perioada.

Guvernul a majorat subventiile acordate in 2016 pentru motorina din agricultura cu 118 milioane lei

Guvernul a aprobat in sedinta saptamanala o Hotarare de Guvern prin care majoreaza cu peste 118 milioane lei ajutorul de stat pentru motorina in agricultura in 2016, de la 647,24 milioane lei la 765,32 milioane lei, potrivit unui comunicat de presa trimis Redactiei.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )