Libnet.ro
UNICEF

15:01

Cum incearca Viktor Orban sa salveze economia Ungariei in contextul pandemiei de COVID-19

Adevărul Adevărul,
Cum incearca Viktor Orban sa salveze economia Ungariei in contextul pandemiei de COVID-19

Toate ratele de credit sunt suspendate pana la sfarsitul anului, a anuntat premierul Ungariei Viktor Orban pe Facebook alaturi de alte masuri economice menite sa atenueze impactul pandemiei de coronavirus, relateaza Index. hu. continuă pe Adevărul

Viktor Orban: Plata ratelor la credite a fost suspendata in Ungaria, pana la finalul anului

Plata ratelor a fost suspendata in Ungaria, pana la finalul anului, a anuntat pe Facebook primul ministru ungar Viktor Orban, care a precizat ca aceasta este o masura economica luata pentru.

Ludovic Orban: Am discutat cu premierul Ungariei, mi-a spus ca nu vor mai fi restrictii la transportul de marfuri si persoane

Premierul Ludovic Orban a anuntat la inceputul sedintei de Guvern, prima de la instituirea starii de urgenta in Romania, ca a discutat cu prim-ministrul ungar Viktor Orban si ca nu vor mai exista restrictii pe teritoriul Ungariei pentru transportul de marfuri, in timp ce cetatenii care vin din vestul Europei vor putea tranzita zilnic frontiera, intre orele 21.

Cum au ramas mii de romani din diaspora inchisi in Ungaria. Masura lipsita de fair-play a guvernului Viktor Orban

Unagaria a decretat luni stare de urgenta si a inchis granitele imediat, fara sa anunte restul statelor europene, cum cere cutuma diplomatica. Prin urmare, mii de romanii care se intorceau acasa din tarile vestice au fost blocati pe teritoriul Ungariei. Minsitrul de Externe Bogdan Aurescu l-a convins pe omologul sau maghiar sa deschida temporar granitele, astfel incat situatia s-a deblocat.

Ludovic Orban a vorbit la telefon cu Viktor Orban pe tema romanilor captivi in Ungaria

Premierul Ludovic Orban a discutat la telefon cu omologul sau maghiar Viktor Orban pe tema romanilor blocati in Ungaria, dar si despre transportul de marfa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )