Libnet.ro
UNICEF

22:45

Ludovic Orban: Am discutat cu premierul Ungariei, mi-a spus ca nu vor mai fi restrictii la transportul de marfuri si persoane

Hotnews Hotnews,
 Ludovic Orban: Am discutat cu premierul Ungariei, mi-a spus ca nu vor mai fi restrictii la transportul de marfuri si persoane

Premierul Ludovic Orban a anuntat la inceputul sedintei de Guvern, prima de la instituirea starii de urgenta in Romania, ca a discutat cu prim-ministrul ungar Viktor Orban si ca nu vor mai exista restrictii pe teritoriul Ungariei pentru transportul de marfuri, in timp ce cetatenii care vin din vestul Europei vor putea tranzita zilnic frontiera, intre orele 21. continuă pe Hotnews

Ludovic Orban: Nu s-a discutat niciodata problema inchiderii Bucurestiului. A fost un fake news grosolan Ce spune premierul despre inchiderea metroului (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a dat asigurari ca nu s-a pus niciodata problema inchiderii Bucurestiului, ca masura in cadrul starii de urgenta decretata ca urmare a crizei generate de raspandirea noului.

Ludovic Orban: Nu s-a discutat niciodata inchiderea Bucurestiului

Premierul Ludovic Orban a sustinut astazi o conferinta de presa de la Vila Lac 1, unde este in auto-izolat, in care a discutat despre starea de urgenta in care va intra Romania incepand din 16 martie.

Ludovic Orban: Epidemiologii vorbesc de un risc de infectare cu coronavirus intre 40% si 70%, in doi ani Avem un plan in trei etape de tratare a pacientilor

Guvernul analizeaza toate scenariile posibile si incearca sa fie pregatit pentru orice situatie, a declarat duminica premierul Ludovic Orban, intrebat in ce masura este pregatita Romania pentru un scenariu precum cele prezentate de oficiali francezi si germani, care se asteapta la un numar foarte mare de oameni care vor fi afectati de pandemie. Ludovic Orban a mai spus ca la un anumit moment nu vom putea trata toti pacientii la spitale. Mai exact, s-ar putea ajunge in situatia in care sa fie tratate in spitale doar cazurile mai grave.

Ludovic Orban a vorbit la telefon cu Viktor Orban pe tema romanilor captivi in Ungaria

Premierul Ludovic Orban a discutat la telefon cu omologul sau maghiar Viktor Orban pe tema romanilor blocati in Ungaria, dar si despre transportul de marfa.

STARE DE URGENTA. Ludovic Orban: Cu siguranta nu vor fi tancuri pe strazi. Nu o sa vedem Armata pe strazi (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a dat asigurari ca instituirea starii de urgenta in Romania ca urmare a crizei provocate de noul coronavirus nu va insemna ca Armata si tancurile vor iesi pe strazi. intrebat de.

Ludovic Orban: Nu putem restrange dreputul romanilor de a reveni in tara, dar daca se intorc, vor intra in carantina sau izolare (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat in conferinta de presa de duminica seara, ca se poate interzice dreptul romanilor din strainatate de a se intoarce acasa. insa toti cei care se intorc din zonele grav.

CORONAVIRUS. Ludovic Orban: La un moment dat, cazurile usoare vor fi tratate la domiciliu. La ATI se vor trata doar cazurile foarte grave (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a vorbit, duminica seara, despre un plan in trei etape de extindere a capacitatii de spitalizare a pacientilor infectati cu noul coronavirus. in ce priveste capacitatea spitalelor,.

VIDEO Ludovic Orban, despre starea de urgenta: Cu siguranta nu vor fi tancuri pe strazi Exista posibilitatea de a plafona preturile la anumite produse absolut necesare

Prima sedinta de Guvern dupa investire va avea loc cel mai probabil miercuri si vor fi adoptate acte normative pentru limitarea raspandirii infectiei cu coronavirus si masuri de sustinere a domeniilor cele mai afectate de pandemie, precum transporturi, turism, publicitate, a declarat premierul Ludovic Orban, duminica seara, intr-o videoconferinta telefonica.

Ludovic Orban, despre masurile luate in cadrul starii de urgenta: Se poate limita cresterea preturilor la medicamente si la produsele foarte cautate (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a explicat, duminica, intr-o conferinta de presa, ce masuri sunt avute in vedere prin instituirea starii de urgenta in Romania. Seful Guvernului a subliniat ca vor fi luate doar.

Presedintele Klaus Iohannis, videoconferinta cu premierul Ludovic Orban si ministrii cu responsabilitati in gestionarea epidemiei COVID-19

Presedintele Klaus Iohannis are, marti, o videoconferinta cu premierul Ludovic Orban si ministrii cu responsabilitati in gestionarea epidemiei COVID-19, dupa decretarea starii de urgenta. Ulterior, seful statului va participa la o discutie cu membrii Consiliului European.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )