Libnet.ro
UNICEF

23:45

Cum isi pierde PDL cel mai important fief.

România Liberă România Liberă,
Cum isi pierde PDL cel mai important fief.

O mare parte a liderilor PDL Cluj au facut pasul spre Fundatia Miscarea Populara, antecamera Partidului Miscarea Populara. Citeste si: Emil Boc s-a inscris in Fundatia Miscarea Populara PDL este pe cale sa isi piarda cea mai importanta reduta, cea reprezentata de Cluj. In prezent, orasul Cluj-Napoca este cea mai mare localitate din Romania condusa de un primar PDL, iar ca numar absolut de voturi, filiala clujeana a democrat-liberalilor a adus cel mai mare numar de voturi. Insa raceala care a . continuă pe România Liberă

Boc, despre prezidentiale: Nu eu sunt solutia.

Fostul premier Emil Boc a declarat, duminica, la Cluj, ca nu el este solutia pentru candidatura la prezidentiale, relateaza Mediafax. Intrebat, duminica, daca ar putea candida la prezidentiale, Emil Boc a spus ca nu el este solutia. Citeste si: Cum isi pierde PDL cel mai important fief Nu eu sunt solutia, dar pot fi parte a unei solutii care sa identifice un castigator al alegerilor prezidentiale din aceasta toamna, in primul rand prin realizarea unei drepte unite si desemnand apoi un .

Basescu, intalnire cu primari PDL, la Cluj.

Presedintele Traian Basescu s-a intalnit, duminica seara, cu mai multi primari si alesi locali democrat-liberali din judet, conform Mediafax. Traian Basescu a plecat, duminica seara, de la Hotelul Opera Plaza din Cluj-Napoca, unde fusese cazat, si a ajuns, in jurul orei 20. 45, la un restaurant din comuna clujeana Ciurila, fiind insotit de primarul Emil Boc. Citeste si: Cum isi pierde PDL cel mai important fief Coloana oficiala a intrat in curtea restaurantului fara ca seful statului sa faca .

Crin Antonescu: N-avem nici cel mai mic gand sa plecam de la guvernare. / Locomotive electorale sunt putine. Klaus Johannis ar fi fost una, dar nu putem sa ii dam si sarcina asta

N-avem nici cel mai mic gand sa plecam de la guvernare. Schimbarile arata intentia noastra de a ne angaja cu ce avem mai bun sa ducem la capat aceasta guvernare, a declarat duminica seara liderul liberal Crin Antonescu la TVR.

Pretul modelului iPhone 5S in Romania, CEL MAI MARE din U.E.

Pretul pentru un iPhone 5S de 16 GB fara abonament in Romania, de 1. 025,7 dolari, este cel mai mare din Uniunea Europeana, iar in lume se situeaza pe locul al patrulea, depasind cu aproape 50% costul unui.

FOTO: Cel mai mare vas de croaziera ajunge in Europa

Cel mai mare vas de croaziera construit vreodata, Allure of the Seas, va ajunge in Europa pentru prima data anul viitor, iar o saptamana de relaxare la bordul sau va costa incepand de la mai putin de 1. 000 de euro.

Cel mai mare concurs de taiat porci din Romania are loc sambata, in Livada. S-au anuntat peste 30 de participanti

Peste 30 de echipe din Satu Mare si Ungaria vor participa sambata, la Livada, la cel mai mare concurs de taiat porci din tara, organizat de UDMR. Participantii vor parcurge toate etapele in ceea ce priveste prepararea traditionala a porcului, de la sacrificare si pana la consumarea lui.

Cel mai longeviv actor de teatru, maestrul Radu Beligan, la prima piesa din acest an

Maestrul Radu Beligan a jucat, pentru prima data in acest, in Lectia de violoncel la malul marii. Sute de spectatori l-au admirat si aplaudat pe cel mai longeviv actor de teatru care inca urca pe.

Ifo: Perspectiva economiei zonei euro ramane la cel mai ridicat nivel din ultimii trei ani

Perspectiva economiei zonei euro in urmatoarele sase luni ramane neschimbata, la cel mai ridicat nivel din ultimii trei ani, iar in urmatoarea perioada redresarea ar urma sa se imbunatateasca, a anuntat ieri Institutul de cercetare economica Ifo din Germania, conform Agerpres.

Castello Di Casole, cel mai bun hotel din Europa

Hotelul italian Castello di Casole, din Toscana, a fost votat ca fiind resortul numarul 1 al Europei, cel mai potrivit hotel din Europa pentru familisti, dar si pe locul doi in topul celor mai bune hoteluri din lume.

Croaziere in Mediterana: 700 de romani au dat 700.000 de euro pentru o vacanta pe cel mai mare vas din lume

Aproape 700 de romani au cumparat bilete pentru croazierele pe care le va face din vara in Mediterana cel mai mare vas din lume, Oasis of the Seas, care apartine Royal Caribbean. Compania va trimite anul viitor in Europa o nava similara ca dimensiuni,.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )