Libnet.ro
UNICEF

18:00

Cum pierde Klaus Iohannis increderea internautilor

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cum pierde Klaus Iohannis increderea internautilor

Declaratia de miercuri dupa-amiaza a lui Klaus Iohannis in care admonesta ANAF, luand apararea trustului Intact, a avut un efect negativ puternic asupra imaginii presedintelui pe retele sociale, si nu numai. continuă pe Wall-Street Ro

Klaus Iohannis a lansat Dezbaterea nationala privind educatia si cercetarea: Momentele electorale vin si trec; sa facem ca 2016 sa nu fie inca un an de experimente pentru educatie

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni ca, in acest an, atentia se va indrepta catre alegeri, insa acestea sunt momente care trec oricat de spectaculoase si intense ar fi, punctand ca pentru educatie 2016 ar trebui sa nu fie inca un an de experimente. Stiu ca in anul 2016 cea mai mare atentie va fi indreptata catre alegeri. Este firesc, asa se intampla in dinamica democratiei. Dar momentele electorale vin si trec, oricat de intense ori chiar spectaculoase ar fi. In raport cu tema educatiei, pe care toata lumea o considera cruciala, sa facem asadar ca 2016 sa nu fie inca un an irosit sau inca un an de experimente si schimbari punctuale, a afirmat Iohannis, la lansarea Dezbaterii nationale privind educatia si cercetarea, care a avut loc la Palatul Cotroceni.

Klaus Iohannis: Momentele electorale vin si trec. 2016 sa nu fie un an irosit pentru Educatie

Presedintele Klaus Iohannis a lansat luni, la Palatul Cotroceni, Dezbaterea Nationala privind Educatia si Cercetarea pentru perioada 2016-2017. De la Romania Educata, cum este numita aceasta dezbatere, Iohannis a declarat ca asteapta sa gaseasca raspuns la mai multe probleme din sistem.

Analiza: Unde a intervenit Klaus Iohannis pentru trustul Intact

Presedintele Klaus Iohannis s-a pozitionat de partea trustului patronat de Dan Voiculescu, in timp ce liderul PSD Liviu Dragnea ameninta cu o motiune de cenzura pe acest subiect. in apararea Antena 3 au intervenit, joi, si institutii precum CNA sau Avocatul Poporului. Scandalul a luat amploare in conditiile in care ANAF a intervenit pentru aplicarea unei hotarari judecatoresti, iar modul in care a intervenit institutia nu este clar, din punct de vedere faptic.

Klaus Iohannis a transmis un mesaj de condoleante, in urma atentatului de la Ankara

In urma atacului terorist care a avut loc la Ankara, Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, i-a transmis Presedintelui Republicii Turcia, domnul Recep Tayyip Erdo287;an, un mesaj de condoleante. Va prezentam .

FOTO: Mircea Badea isi indeamna fanii sa dea like paginii lui Klaus Iohannis

Realizatorul Mircea Badea isi indeamna, joi, fanii, sa dea like paginii presedintelui Klaus Iohannis, dupa ce peste 10. 000 de persoane au dat unfollow paginii oficiale a presedintelui, ca urmare a declaratiilor facute, miercuri, cu privire la evacuarea Antenelor.

Mircea Badea cere fanilor sai de pe Facebook sa-l ajute pe Klaus Iohannis cu like-uri

Mircea Badea isi indeamna fanii sa il ajute cu like-uri pe presedintele Klaus Iohannis, care a pierdut peste 12. 000 de like-uri pe pagina sa de Facebook dupa ce, in urma cu o zi, a luat apararea Antenei 3 in disputa cu ANAF.

Klaus Iohannis merge la Consiliul European. Agenda discutiilor

Presedintele Klaus Iohannis participa, joi si vineri, la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles, iar, pentru prima data, seful statului va participa si la Summitul Partidului Popular European, conform unui comunicat al Administratiei Prezidentiale. De asemenea, el va avea o intrevedere cu prim-ministrul Poloniei, Beata Szydlo.

Presedintele Klaus Iohannis participa la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles

Presedintele Klaus Iohannis participa joi si vineri la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles, potrivit unui comunicat de presa al Administratiei Prezidentiale.

Klaus Iohannis: Laura Codruta Kovesi are toate sansele sa fie reconfirmata in fruntea DNA

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut ca in urma rezultatelor obtinute de DNA exista posibilitatea destul de avansata ca Laura Codruta Kovesi sa fie reconfirmata in fruntea institutiei. Dupa ce se.

Klaus Iohannis, despre alegerile locale: Nu e bine sa schimbam legile tot timpul

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat miercuri seara, la TVR, ca alegerile in doua tururi sunt mai bune, insa a mentionat ca nu este bine sa schimbam legea la niciun an distanta de la votarea ei.

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2588 seconds )