Libnet.ro
UNICEF

13:30

FOTO: Mircea Badea isi indeamna fanii sa dea like paginii lui Klaus Iohannis

România Liberă România Liberă,
FOTO: Mircea Badea isi indeamna fanii sa dea like paginii lui Klaus Iohannis

Realizatorul Mircea Badea isi indeamna, joi, fanii, sa dea like paginii presedintelui Klaus Iohannis, dupa ce peste 10. 000 de persoane au dat unfollow paginii oficiale a presedintelui, ca urmare a declaratiilor facute, miercuri, cu privire la evacuarea Antenelor. continuă pe România Liberă

Mircea Badea cere fanilor sai de pe Facebook sa-l ajute pe Klaus Iohannis cu like-uri

Mircea Badea isi indeamna fanii sa il ajute cu like-uri pe presedintele Klaus Iohannis, care a pierdut peste 12. 000 de like-uri pe pagina sa de Facebook dupa ce, in urma cu o zi, a luat apararea Antenei 3 in disputa cu ANAF.

Mircea Badea: Sunt oripilat de faptul ca se minte intr-un comunicat oficial

Mircea Badea a cerut explicatii, joi, in cadrul rubricii Citizen Badea din emisiunea 100 de minute, privind afirmatiile presedintelui CSM, judecatorul Mircea Aron. Eu sunt oripilat de faptul ca se minte intr.

Anunt important facut de Mircea Badea

Mircea Badea va raspunde intrebarilor telespectatorilor Antenei 3, in aceasta seara, in emisiunea in Gura Presei. ii puteti adresa intrebari lui Mircea pe pagina sa de Facebook - Mircea Badea chiar el.

Mircea Badea: Multa lume nu a inteles nimic. Noi nu avem nicio datorie la stat

Mircea Badea a explicat in cadrul rubricii Citizen Badea de la 100 de minute ce implica mutarea sediilor televiziunilor Intact si cum demersurile de inchiriere ale imobilelor au ramas fara ecou la.

Mircea Badea si Valentines Day

Spiritul Valentines Day nu l-a cuprins si pe Mircea Badea. Realizatorul emisiunii in Gura Presei a vorbit despre cum a aratat aceasta zi pentru.

Mircea Badea face observatii: Eu nu ma rog de nimeni sa vina in Piata Constitutiei

Antena 3 invita telespectatorii la o intalnire publica in Piata Constitutiei. Vineri, de la ora 15, va asteptam in fata Parlamentului sa ne cunoastem. Mircea Badea a tinut sa faca cateva precizari.

UPDATE Artileria grea a Antenelor - la CNA. Sorin Alexandrescu, Mihai Gadea, Mircea Badea si Adrian Ursu au cerut forului audiovizual sa ii sprijine in relatia cu ANAF: Avem nevoie de noua luni pentru o eventuala mutare

Reprezentantii televiziunilor Intact s-au aflat, joi dimineata, la CNA pentru a purta discutii cu membrii forului audiovizual despre conflictul pe care il au cu ANAF, dupa ce au primit notificare sa-si paraseasca sediile in termen de cinci zile. La CNA au venit Sorin Alexandescu, CEO Antena TV Group, seful Antenei 3, Mihai Gadea, precum si Mircea Badea si Adrian Ursu. Ei au solicitat CNA sa ii sprijine in relatia cu ANAF, asa incat sa nu le fie afectata emisia si au aratat ca ar avea nevoie de noua luni pentru o eventuala mutare. Membrii CNA nu au pus nicio intrebare care sa ii puna in dificultate pe cei de la Antene, au insistat pe efectele evacuarii in cinci zile - termen despre care si Antenele au admis ca este doar unul de procedura - si au decis sa se adreseze ANAF pentru a-si expune punctul de vedere referitor la implicatiile audiovizuale. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT de la sedinta CNA.

Mircea Badea: Antena 3 face o intalnire publica cu telespectatorii, nu e protest cum spun site-urile basiste

Mircea Badea a tinut sa lamureasca, miercuri, ca intalnirea pe care o face Antena 3 vineri cu telespectatorii nu este un protest, asa cum a scris o parte a presei, ci o intanire publica, cu aprobare legala,.

Iohannis a pierdut peste 12.000 de like-uri, in nici 24 de ore de la declaratiile despre Antene. Cum il ajuta Mircea Badea

Presedintele Klaus Iohannis a fost criticat, dur, pe pagina sa de Facebook, dupa ce, miercuri, a afirmat ca abordarea ANAF in cazul televiziunilor Antena Group este heirupsita si nepotrivita. Astfel, un numar mare de persoane a decis sa dea unfollow paginii de Facebook a presedintelui, in timp ce alte persoane i-au lasat comentarii dure. Peste 12. 000 de persoane au dat unfollow paginii de Facebook lui Klaus Iohannis.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )