Libnet.ro
UNICEF

06:15

Klaus Iohannis merge la Consiliul European. Agenda discutiilor

România Liberă România Liberă,
Klaus Iohannis merge la Consiliul European. Agenda discutiilor

Presedintele Klaus Iohannis participa, joi si vineri, la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles, iar, pentru prima data, seful statului va participa si la Summitul Partidului Popular European, conform unui comunicat al Administratiei Prezidentiale. De asemenea, el va avea o intrevedere cu prim-ministrul Poloniei, Beata Szydlo. continuă pe România Liberă

Presedintele R.Moldova, in vizita oficiala la Bucuresti. Agenda discutiilor

Seful statului din Republica Moldova, Nicolae Timofti, va efectua, marti si miercuri, o vizita oficiala la Bucuresti, unde se va intani cu presedintele Klaus Iohannis, cu premierul Dacian Ciolos, cu presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, dar si cu alte oficialitati de la Bucuresti.

Mircea Badea cere fanilor sai de pe Facebook sa-l ajute pe Klaus Iohannis cu like-uri

Mircea Badea isi indeamna fanii sa il ajute cu like-uri pe presedintele Klaus Iohannis, care a pierdut peste 12. 000 de like-uri pe pagina sa de Facebook dupa ce, in urma cu o zi, a luat apararea Antenei 3 in disputa cu ANAF.

intrevedere a lui Iohannis cu premierul Poloniei, inainte de Consiliul European. Ce au discutat presedintele Romaniei si Beata Szydlo

Presedintele Klaus Iohannis a avut, joi, o intrevedere cu prim-ministrul Poloniei, Beata Szydlo, in marja reuniunii Consiliului European de la Bruxelles, cu care a discutat despre relatia bilaterala, renegocierea relatiei dintre Marea Britanie si Uniunea Europeana si provocarile de securitate din estul Europei.

Klaus Iohannis: in 2016 putem sa punem in mod real educatia si cercetarea pe agenda publica

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni ca, in acest an, atentia se va indrepta catre alegeri, insa acestea sunt momente care trec oricat de spectaculoase si intense ar fi, punctand ca pentru educatie 2016 ar trebui sa nu fie inca un an de experimente, transmite Agerpres.

Presedintele Klaus Iohannis participa la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles

Presedintele Klaus Iohannis participa joi si vineri la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles, potrivit unui comunicat de presa al Administratiei Prezidentiale.

Nicolae Timofti a fost primit de presedintele Klaus Iohannis la Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis l-a primit, miercuri, la Palatul Cotroceni, pe omologul sau moldovean, Nicolae Timofti, cei doi urmand sa sustina o conferinta de presa comuna.

Presedintele Klaus Iohannis solicita sa se adreseze Parlamentului lunea viitoare

Presedintele Klaus Iohannis a trimis, marti, o scrisoare sefului Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, si sefului Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, in care solicita sa adreseze un mesaj Parlamentului, lunea viitoare, la ora 16.

Klaus Iohannis a lansat Dezbaterea nationala privind educatia si cercetarea: Momentele electorale vin si trec; sa facem ca 2016 sa nu fie inca un an de experimente pentru educatie

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni ca, in acest an, atentia se va indrepta catre alegeri, insa acestea sunt momente care trec oricat de spectaculoase si intense ar fi, punctand ca pentru educatie 2016 ar trebui sa nu fie inca un an de experimente. Stiu ca in anul 2016 cea mai mare atentie va fi indreptata catre alegeri. Este firesc, asa se intampla in dinamica democratiei. Dar momentele electorale vin si trec, oricat de intense ori chiar spectaculoase ar fi. In raport cu tema educatiei, pe care toata lumea o considera cruciala, sa facem asadar ca 2016 sa nu fie inca un an irosit sau inca un an de experimente si schimbari punctuale, a afirmat Iohannis, la lansarea Dezbaterii nationale privind educatia si cercetarea, care a avut loc la Palatul Cotroceni.

Klaus Iohannis: Momentele electorale vin si trec. 2016 sa nu fie un an irosit pentru Educatie

Presedintele Klaus Iohannis a lansat luni, la Palatul Cotroceni, Dezbaterea Nationala privind Educatia si Cercetarea pentru perioada 2016-2017. De la Romania Educata, cum este numita aceasta dezbatere, Iohannis a declarat ca asteapta sa gaseasca raspuns la mai multe probleme din sistem.

Analiza: Unde a intervenit Klaus Iohannis pentru trustul Intact

Presedintele Klaus Iohannis s-a pozitionat de partea trustului patronat de Dan Voiculescu, in timp ce liderul PSD Liviu Dragnea ameninta cu o motiune de cenzura pe acest subiect. in apararea Antena 3 au intervenit, joi, si institutii precum CNA sau Avocatul Poporului. Scandalul a luat amploare in conditiile in care ANAF a intervenit pentru aplicarea unei hotarari judecatoresti, iar modul in care a intervenit institutia nu este clar, din punct de vedere faptic.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,274 seconds )