Libnet.ro
UNICEF

13:45

Cum poate fi oprit Donald Trump

Adevărul Adevărul,
Cum poate fi oprit Donald Trump

Victoria rasunatoare obtinuta de candidatul Donad Trump in alegerile primare din Carolina de Sud este semnalul de alarma pe care aripa traditionala a Partidului Republican nu il mai poate ignora. Daca republicanii nu vor reusi sa se coalizeze in jurul lui Cruz sau Rubio, singurii cu sanse reale sa-l opreasca pe Trump din galopul spre Casa Alba, Conventia din iulie le va pica greu la stomac. Urmatoarele trei saptamani sunt cruciale pentru GOP. continuă pe Adevărul

Donald Trump, criticat de Papa Francisc. Cum raspunde miliardarul

Papa Francisc a declarat, joi, ca nu se poate spune despre miliardarul american Donald Trump ca este crestin, din cauza politicii sale impotriva imigrantilor. Astfel, candidatul republican la Casa Alba i-a raspuns papei ca afirmatiile la adresa sa sunt rusinoase.

Donald Trump primeste o lovitura grea din partea Papei Francisc

Miliardarul american Donald Trump nu poate spune ca este crestin cand promite sa construiasca ziduri impotriva imigrantilor, a declarat joi Suveranul Pontif in avionul care il transporta din Mexic la Roma. in replica, candidatul republican la Casa Alba a calificat afirmatiile Papei la adresa sa drept rusinoase, relateaza AFP, citata de Agerpres.

Donald Trump spune ca Apple ar trebui sa fie boicotata

Donald Trump nu putea sa stea deoparte in razboiul dintre Apple si FBI. Dupa cum putem vedea in video-ul de mai sus, parerea lui este destul de vehementa. Acesta a spus ca solutia in care el crede implica boicotarea Apple, pana cand gigantul din Cupertino va da numarul de securitate atat de dorit de FBI.

SUA: Donald Trump castiga primarele republicane din Carolina de Sud

Miliardarul Donald Trump a castigat sambata primarele prezidentiale republicane din Carolina de Sud, a doua victorie a sa din trei consultari, potrivit presei americane.

Alegeri SUA 2016: Donald Trump a castigat detasat scrutinul din Carolina de Sud pentru nominalizarea republicana. Jeb Bush s-a retras din cursa

Miliardarul Donald Trump a castigat detasat alegerile primare din Carolina de Sud pentru nominalizarea Partidului Republican in cursa pentru Casa Alba.

Donald Trump indeamna la boicot contra Apple

Omul de afaceri si candidat la alegerile primare republicane pentru Casa Alba Donald Trump a chemat vineri la boicot impotriva gigantului informatic Apple pana cand grupul va debloca iPhone-ul unui autor al.

Donald Trump: Papa Francisc este un pion folosit de altii; declaratiile despre mine sunt rusinoase

Donald Trump, favorit pentru a reprezenta Partidul Republican in cursa prezidentiala din SUA, a criticat dur afirmatiile Papei Francisc despre el, catalogandu-le rusinoase si subliniind ca el este un aparator al valorilor crestine, in timp ce seful Bisericii catolice ar fi un pion.

Donald Trump: Papa Francisc este un pion folosit de Guvernul Mexicului. Ar trebui sa le fie rusine

Donald Trump, favorit pentru a reprezenta Partidul Republican in cursa prezidentiala din SUA, a criticat dur afirmatiile Papei Francisc despre el, catalogandu-le rusinoase si subliniind ca el este un aparator al valorilor crestine, in timp ce seful Bisericii catolice ar fi un pion.

Papa Francisc raspunde atacului lui Donald Trump: Nu este un bun crestin

Papa Francisc are indoilei asupra faptului ca Donald Trump ar fi un bun-crestin si l-a criticat public, dupa afirmatiile sale anti-imigranti. O persoana care se gandeste doar la constructia de ziduri si nu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )