Libnet.ro
UNICEF

12:45

Donald Trump: Papa Francisc este un pion folosit de Guvernul Mexicului. Ar trebui sa le fie rusine

Adevărul Adevărul,
Donald Trump: Papa Francisc este un pion folosit de Guvernul Mexicului. Ar trebui sa le fie rusine

Donald Trump, favorit pentru a reprezenta Partidul Republican in cursa prezidentiala din SUA, a criticat dur afirmatiile Papei Francisc despre el, catalogandu-le rusinoase si subliniind ca el este un aparator al valorilor crestine, in timp ce seful Bisericii catolice ar fi un pion. continuă pe Adevărul

Donald Trump: Papa Francisc este un pion folosit de altii; declaratiile despre mine sunt rusinoase

Donald Trump, favorit pentru a reprezenta Partidul Republican in cursa prezidentiala din SUA, a criticat dur afirmatiile Papei Francisc despre el, catalogandu-le rusinoase si subliniind ca el este un aparator al valorilor crestine, in timp ce seful Bisericii catolice ar fi un pion.

Papa Francisc raspunde atacului lui Donald Trump: Nu este un bun crestin

Papa Francisc are indoilei asupra faptului ca Donald Trump ar fi un bun-crestin si l-a criticat public, dupa afirmatiile sale anti-imigranti. O persoana care se gandeste doar la constructia de ziduri si nu.

Donald Trump primeste o lovitura grea din partea Papei Francisc

Miliardarul american Donald Trump nu poate spune ca este crestin cand promite sa construiasca ziduri impotriva imigrantilor, a declarat joi Suveranul Pontif in avionul care il transporta din Mexic la Roma. in replica, candidatul republican la Casa Alba a calificat afirmatiile Papei la adresa sa drept rusinoase, relateaza AFP, citata de Agerpres.

Papa Francisc: o prietenie sanatoasa intre un slujitor al bisericii si o femeie este un lucru bun

Papa Francisc a afirmat ca o prietenie sanatoasa intre un slujitor al bisericii, inclusiv un papa, si o femeie este un lucru bun, atata vreme cat nu este vorba de o legatura sexuala, transmite AFP, precizand ca Suveranul Pontif a facut aceste aprecieri ca reactie la informatiile aparute recent despre prietenia intensa dintre Papa Ioan Paul al II-lea si Anna Teresa Tymieniecka, o femeie teolog americana.

VIDEO Papa Francisc si-a pierdut cumpatul, dupa ce o persoana aproape ca l-a trantit pe un stadion in Mexic

Papa Francisc, care este de obicei calm si ingaduitor cu admiratorii, si-a pierdut cumpatul fata de o persoana care l-a cuprins cu bratele si l-a tras atat de puternic inspre multime, incat Suveranul Pontif era sa cada peste un copil in scaun cu rotile, relateaza Reuters in pagina electronica.

Papa Francisc, bruscat intr-o multime din Mexic. Cum a reactionat Suveranul

Papa Francisc a fost surprins intr-un moment ciudat. Suveranul a fost tras intr-o multime adunata la un stadion din Mexic. Papa a fost bruscat de cineva din multime si acesta a cazut peste un barbat care se.

Papa Francisc se va ruga in fata unei cruci si a perechilor de pantofi abandonati la frontiera dintre Mexic si SUA

Papa Francisc se va ruga, miercuri, in fata unei cruci, in zona fluviului Rio Grande, care desparte Mexicul de SUA, unde se afla si sute de perechi de pantofi, sandale si slapi abandonati, care simbolizeaza drama imigratiei.

Papa Francisc si Patriarhul Chiril au facut apel la unitatea crestinilor

Patriarhul rus Chiril si Papa Francisc au pledat, cu ocazia intalnirii istorice de vineri, pentru intensificarea legaturilor celor doua biserici, condamnand conflictele militare, persecutarea crestinilor, secularismul, consumismul si adoptand o pozitie comuna pentru apararea valorilor crestine fundamentale.

Barack Obama ramane convins ca excentricul miliardar Donald Trump nu va fi succesorul sau la Casa Alba

Presedintele american Barack Obama s-a declarat marti convins ca Donald Trump nu va fi succesorul sau la Casa Alba in 2017, denuntand dur unele afirmatii tulburatoare ale miliardarului, dar si ale altor candidati republicani, cu privire la modificarile climatice sau musulmani.

VIDEO: Papa Francisc, iritat de un fan

Un incident care a avut loc in timpul vizitei Papei Francisc, in statul mexican Morella, a dezvaluit o latura mai putin cunoscuta a suveranului pontif. Astfel, papa era cat pe ce sa cada peste un om in scaun cu rotile, dupa ce a fost imbrancit de un fan, pe care l-a mustrat apoi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )