Libnet.ro
UNICEF

21:15

Cum profita o companie aeriana de pe urma divortului dintre Brad Pitt si Angelina Jolie

Antena3 Antena3,
Cum profita o companie aeriana de pe urma divortului dintre Brad Pitt si Angelina Jolie

O companie aeriana low cost din Norvegia profita de pe urma divortului dintre Angelina Jolie si Brad Pitt si isi face reclama intr-un mod inedit. Norwegian Air a publicat pe retelele de. continuă pe Antena3

O companie aeriana din Norvegia profita de marele divort pentru a-si face reclama: Brad este singur. Un zbor dus spre Los Angeles, 160 de lire

Cum divortul dintre Brad Pitt si Angelina Jolie este cel mai discutat eveniment din aceasta perioada, o companie aeriana din Norvegia a profitat de moment pentru a-si face reclama. Brad este singur. Un.

Statuile de ceara Jolie-Pitt au divortat: Angelina ii tine companie lui Nicole Kidman, iar Brad sta langa Morgan Freeman

La mai putin de 24 de ore dupa anuntul divortului dintre Angelina Jolie si Brad Pitt, Muzeul Madame Tussauds din Londra a anuntat ca a despartit figurinele de ceara ale celor doi artisti. Statuile.

Vestea divortului dintre Angelina Jolie si Brad Pitt, subiect de amuzament pe retelele de socializare: Utilizatorii au distribuit imagini cu Jennifer Aniston cu diverse mesaje comice (FOTO)

Angelie Jolie a depus actele pentru divortul de Brad Pitt dupa 2 ani de casnicie. Acest anunt a facut deliciul utilizatorilor retelelor de socializare. Desi unii s-au aratat tristi de aceasta veste.

Cum a reactionat internetul la vestea divortului dintre Angelina si Brad: invazie de meme-uri cu Jennifer Aniston

Vestea ca Angelina Jolie si Brad Pitt isi separa drumurile dupa 12 ani de relatia a socat internetul. Sau cel putin partea aceea a internetului care vedea in ei prototipul cuplului perfect relationshipgoals). Nu ma pasioneaza suficient de tare vietile celebritatilor, asa ca nu cunosc detalii despre relatia asta care sa nu fi fost publicate [].

Motivul divortului dintre Jolie si Pitt este o femeie! Actrita a aflat totul dupa ce a platit un detectiv (VIDEO)

Dupa o casnicie care a durat 12 ani, Angelina divorteaza de Brad. Diferentele ireconciliabile ar fi determinat-o pe diva de la Hollywood sa-i spuna adio! sotului. Potrivit TMZ citat de B1 TV,.

Vezi reactia lui George Clooney cand a aflat de divortul dintre Brad Pitt si Angelina Jolie in timpul unui interviu (VIDEO)

Clooney a fost foarte surprins de vestea divortului si a zis ca nu stia de acest lucru. Ce s-a intamplat? a intrebat acesta imediat. Nu stiam asta. Wow. imi pare foarte.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )