Libnet.ro
UNICEF

14:15

Cum se va racori Liviu Dragnea la puscarie in perioada caniculei

Adevărul Adevărul,
Cum se va racori Liviu Dragnea la puscarie in perioada caniculei

Liviu Dragnea poate sta cu usa deschisa la celula inclusiv pe timpul noptii, dupa ce Administratia Nationala a Penitenciarelor ANP) a pus in aplicare o prevedere din regulament menita sa combata disconfortul termic resimtit de detinuti in perioadele caniculare. continuă pe Adevărul

Gabriela Firea: Liviu Dragnea le spunea colegilor ca vreau sa-i iau partidul si sa candidez la alegerile prezidentiale. Am fost considerata un pericol (VIDEO)

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a vorbit duminica, in cadrul emisiunii Dosar de politician, despre relatia sa cu Liviu Dragnea din perioada in care acesta se afla la conducerea PSD. Firea a sustinut ca i.

Ce pedeapsa risca Liviu Dragnea in Dosarul TelDrum, potrivit Codului Penal

Detinut in Penitenciarul Rahova de un an, dupa condamnarea din dosarul angajarilor fictive, Liviu Dragnea a fost citat in data de 26 iunie la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) in dosarul Tel Drum, la.

Lovitura dura pentru Liviu Dragnea. Ce sustin procurorii ca au descoperit cat el se afla in inchisoare

Liviu Dragnea a acordat joi un interviu din detentie fostei sale consiliere Anca Alexandrescu. Fostul lider al PSD a declarat, printre altele ca DNA l-a instiintat deja ca este inculat intr-un nou dosar. Vineri a venit randul DNA sa anunte oficial inculparea fostului lider PSD.

Culisele aparitiei lui Liviu Dragnea in spatiul public: A vrut sa trimita un mesaj. El il voia pe Dincu premier

Marian Vanghelie sustine ca Dragnea a vrut sa transmita un mesaj prin intermediul interviului acordat pentru publicul larg. Potrivit afirmatiilor fostului edil PSD, Dragnea a facut o serie de greseli printre care si votul pentru functia de premier al lui Dincu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )