Libnet.ro
UNICEF

11:15

Cum au reusit, acum sapte ani, salvamontistii din Valcea sa ajunga in doua ore pe munte la un accident aviatic

Adevărul Adevărul,
Cum au reusit, acum sapte ani, salvamontistii din Valcea sa ajunga in doua ore pe munte la un accident aviatic

In septembrie 2007, in Muntii Capatanii din judetul Valcea, s-a produs un accident asemanator celui din Apuseni. Un avion de mici dimensiuni, de tip Diamond Aircraft, s-a prabusit la 1. 800 de metri altitudine, iar trei oameni au murit. Atunci, insa, echipele de cautare au ajuns la locul accidentului in doua ore si jumatate, desi au avut de parcurs aproape 70 de kilometric, pe munte si pe drum accidentat, pana la epava. continuă pe Adevărul

Cum au reusit salvamontistii din Valcea sa ajunga in doua ore pe munte la un accident aviatic de acum sapte ani

In septembrie 2007, in Muntii Capatanii din judetul Valcea, s-a produs un accident asemanator celui din Apuseni. Un avion de mici dimensiuni, de tip Diamond Aircraft, s-a prabusit la 1. 800 de metri altitudine, iar trei oameni au murit.

Sapte ani de inchisoare pentru un roman, in Marea Britanie.

Un sofer roman de camion a fost condamnat la sapte ani de inchisoare de un tribunal de la Canterbury, dupa ce a incercat sa introduca ilegal 10 kilograme de cocaina in portul Dover, relateaza ITV News, conform Mediafax. Potrivit postului britanic, valoarea de piata a drogurilor este estimata la 675. 000 de lire sterline aproape 820. 000 de euro). Ioan Ionce a fost oprit la docurile din estul portului, in octombrie, in timp ce efectua un transport de piatra catre Sundridge, in Kent. Ofiteri .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )